KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

BAKIRLIOĞLU " Köy ve Beldeler Kapatılmamalıydı "‏

BAKIRLIOĞLU " Köy ve Beldeler Kapatılmamalıydı "‏

3 Şubat 2014 Saat: 18:03
BAKIRLIOĞLU " Köy ve Beldeler Kapatılmamalıydı "‏
BAKIRLIOĞLU " Köy ve Beldeler Kapatılmamalıydı "‏
DAYIOĞLU KASABI

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, 30 Mart yerel seçimlerden sonra Manisa'nın Büyükşehir olmasıyla birlikte belde ve köylerin kapatılmasına halen tepkili olduklarını dile getirdi. Bakırlıoğlu yaptığı ziyaretlerde Yaykın, Yukarıdolma, Karabörklü ve Yenice köylerindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, yaptığı konuşmalarda " 30 Marttan sonra artık Büyükşehir olacağız. İlk başında karşı çıktığımız konularda yine karşı olduğumuzu belirtmek isterim. Biz Manisa'nın Büyükşehir olmasına karşı değiliz. Biz Manisa Büyükşehir olur iken köy ve beldelerin kapanmasına karşıyız. Biz köy ve beldelerde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam koşullarının zorlaşmasına karşıydık. Şehir de yaşayan vatandaşlar ile köy ile beldelerde yaşayan vatandaşlarımızın bir tutulmasına karşıydık. Çünkü biri şehirde yaşıyor tabi ki gereken ödemeleri ve koşulları yerine getirecektir. Ama diğeri köy de yaşıyor çoğu imkanlardan uzakta ve habersiz, bu iki gurubu bir tutarak hareket etmek bence düzgün ve doğru bir düşünce değildir. O yüzden başında olduğu gibi halen karşı olduğumuzu beyan etmek isterim. Seçimlerde ayağınıza kadar gelen AKP neden köy ve beldeleri kapatırken ayağınıza kadar gelip sizlere sormadı, danışmadı? Artık bazı şeylerin farkına varmak gerekiyor. Bizleri düşünmeyen, halkın çıkarından çok kendi çıkarını düşünen bir siyasi partinin ne kadar inandırıcılığı olur bilemem artık. Biz şunun taahhüdünü veriyoruz. Belediyeyi kazandığımızda elinizden alınan tüm taşınır ve taşınmaz mallarınızı satmayacağız. Onların emanetçisi olacağız. Bir daha ki seçimde yani genel seçimlerde iktidarı kazandığımızda size tekrardan soracağız. Önceden köy'dünüz tüzel kişiliğiniz ve mallarınız elinizden alındı. AKP sizi mahalle yaptı hayat şartlarınız zorlaştı. Tekrardan köy olmak ister misiniz? Tüzel kişiliğiniz ve mal varlıklarınızı geri istiyor musunuz? Yani yerel referandum yaparak sizlere soracağız ne istiyorsanız onu yapacağız. Sizlere sormadan, sizi bağlayan hiç bir kararı yalnız almayacağız. Biz bu kenti birlikte yönetmeye talibiz. Sizlerle birlikte yaşıyor isek sizlerle birliktede yönetmeliyiz. Kendim zeytinci ve esnafım Hacettepe Üni. mezunuyum. Sizlerin durumunuzu en iyi bilen benim. Çiftçimiz ne yazık ki iyi durumda değil hükumetin hiç bir desteği yok. Verilen sözler ne yazık ki yerine getirilmiyor. İnşallah biz başa geldiğimizde her şey daha güzel olacak. Sizlerden destek istiyoruz. Artık halkın mevcut iktidara ne inancı nede güveni kaldı. Bir ülkenin tarım bakanı " Biz tarımı köylüden kurtaracağız " diyorsa artık bu iktidarın ülkeye ve vatandaşına verecek bir şeyi kalmadığının göstergesidir. Yerelde ve genelde yapılmayanların farkındayız yapılanların da farkındayız. Biz yapılanlardan daha iyi yapmaya, yapılmayanı da yapmak için yönetime, göreve talibiz. Sloganlarımızda dediğimiz gibi, değişime inanmanızı, iyi hizmet ve mutlu kent için şapkayı çıkarıp önümüze koyarak düşünmenin zamanının geldiğinin farkındayız. Bizler tüm iyi niyetimiz ile güvenerek seçtiğimiz hükumetin ne yazık ki içi boş çıktı arkadaşlar. " dedi.

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, gittiği köylerde çok güzel karşılandığını ve bu seçimde kazanacaklarına inançlarının tam olduğunu belirtti. Kendilerinin sosyal bir belediyecilik anlayışında olan ilkelerden ödün vermeyeceklerini ve bu ilkelerdeki yönetim anlayışımızda; insan odaklı, birlikte yönetmek, şeffaf yönetimle birlikte hesap veren ve hesap sorulabilen bir anlayışlarının olacağından bahsetti. Katılan vatandaşlara teşekkür ederken bir daha ki gelişlerinde projeleriyle ve ekibiyle geleceklerinden bahsetti.

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız