KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

Bakırlıoğlundan Ev Ziyaretleri‏

Bakırlıoğlundan Ev Ziyaretleri‏

24 Ocak 2014 Saat: 17:55
Bakırlıoğlundan Ev Ziyaretleri‏
Bakırlıoğlundan Ev Ziyaretleri‏
DAYIOĞLU KASABI

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, Seyitahmet Mahallesinde eşi ve kadın kolları ile ev ziyaretlerinde bulunarak, bayanlar ile bir ar araya geldi.

Bakırlıoğlu bayanlar ile yaptığı sohbetlerde, Seyitahmet Mahallesinin eskiden " Seydi Köy " diye nitelendirildiğini ve halende aynı görünümde olduğunu söyledi. 10 yıldır AKP ile yönetilmekte olan Akhisar'ın artık daha modern ve çağdaş bir kent haline gelmesi gerektiğini dile getirdi. Yaklaşık 8 yıl önce Akhisar'a gelen doğal gazın halen bu taraflara gelememesi bence kötü hizmetten dolayıdır dedi. Halen Seyitahmet Mahallesinin yollarının çakıldan ve kumdan olduğunu söyleyen Bakırlıoğlu, neden bu taraflara hizmet gelmediğini artık sorgulanmasının zamanı geldiğini söyledi.

Bakırlıoğlu ev ziyaretlerinden ayrılırken bayanlara," Kadınlarımıza ne yazık ki gereken ilgi ve alaka gösterilmiyor. Biliyorum ki bir çoğunuz evinizde el emeği göz nuru işler yapıyorsunuz. Onları değerlendireceğiniz bir alanınız yok. Bizim düşüncemiz artık evlerde oturan kadınlarımızın da aile ekonomisine katkıda bulunması gerekiyor ve bunun için de elimizden geleni yapacağız. Akhisar artık bir değişim istiyor ve bu değişim adı da Cumhuriyet Halk Partisidir. Bundan sonra Akhisar Belediye Başkanınız A. Vehbi BAKIRLIOĞLU olacaktır. Örgütüm buna inanıyor ve bana güveniyorlar. Sizlerinde inanmasını ve güvenmesini istiyorum. " dedi.

Bayanlara yönelik birçok projeden bahseden Bakırlıoğlu evlerinin kapısını açan ve kendilerini misafir eden kadınlara teşekkür etti.

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız