KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Bakkallar odası, LUKOİL’le, özel akaryakıt indirim anlaşması yaptı!

Bakkallar odası, LUKOİL’le, özel akaryakıt indirim anlaşması yaptı!

31 Ocak 2012 Saat: 19:03
Bakkallar odası, LUKOİL’le, özel akaryakıt indirim anlaşması yaptı!
Bakkallar odası, LUKOİL’le, özel akaryakıt indirim anlaşması yaptı!
DAYIOĞLU KASABI

 

Akhisar Bakkallar ve Benzerleri Odası Başkanı Zafer Kara, tüm oda üyeleri için,  Akhisar LUKOİL Petrol Bayisi Kayalı Akaryakıt Ltd. Şti. işletmesi M. Gökhan Kayalı ile özel akaryakıt indirimi anlaşması yaptı. Bakkallar ve Benzerleri Odasında yapılan anlaşmada tüm üyelerin Türkiye'de bulunan yaklaşık 700 LUKOİL Akaryakıt şubesinden de faydalanabileceği belirttiler.


31 Ocak 2011 tarihinden itibaren akaryakıt istasyonlarında finansal ve hizmet promosyonları dışındaki tüm promosyonları yasaklayan 15 Aralık 2010 tarihli EPDK kararına paralel olarak LUKOİL, istasyonlarındaki mevcut Akpet Kart Sadakat Programını sonlandırarak anında ve sürekli akaryakıt indirimi sağlayan yeni Club Card Programı'nı müşterilerine takdim etti.


LUKOİL Bölge Müdürü İlyas Erdoğan yaptığı açıklamada;” Bu karta sahip olan kişiler yeni program çerçevesinde tavan pompa fiyatları üzerinden ortalama  1 kuruşa tekabül eden yüzde 3'lük indirim kazanmaktadır. Müşteriye sağlanan indirim satın alınan akaryakıt miktarı, türü veya ödeme şekli ile kısıtlı değildir. İstasyonlarımız güvenli ve emniyetli herkes gelebilir. Yakıtlarımız kaliteli, her bir damla yakıtımızın arkasındayız ve garantörüyüz. Bizin her istasyonumuz parlayan yıldızımız. Kayalı Akaryakıt’ta parlayan yıldızımız.” dedi.


İlyas Erdoğan;”Kısa sürede bayi ve müşterilerin beğenisini kazanan yeni Club Card Programı hali hazırda LUKOİL ve grup şirketi Akpet'e ait 400’e yakın üye istasyonunda, 600 bin'den fazla müşteri tarafından tercih edilmektedir. Club Card Programına katılan müşteri sayısı hızla ve sürekli artmaktadır. Club Card Müşteri Sadakat programımızı perakende akaryakıt fiyatlarında indirim sağlayan güçlü rekabet özelliğine sahip bir araçtır. Club Card ile müşteri memnuniyetimizde arttırıyor” dedi.


Akhisar Bakkallar ve Benzerleri Odası Başkanı Zafer Kara; “ Öncelikle bu yaptığımız anlaşmadan Oda üyelerimizin memnun kalacaklarını umuyorum. Sizlerle yaptığımız bu anlaşma inşallah hayırlısı olur diyerek sözlerini tamamladı..


Yapılan toplantıya Akhisar Bakkallar Odası Başkanı Zafer Kara, LUKOİL Bölge Müdürü İlyas Erdoğan, LUKOİL Saha Müdürü Ayberk Arıncı ve LUKOİL Akhisar Şubesi Kayalı Akaryakıt İşletmecisi M. Gökhan Kayalı katıldı.


Bilgilendirme Notu:


LUKOIL Eurasia Petrol A.Ş. LUKOIL Grubu’nun bağlı şirketlerinden biridir. Dağıtıcı lisansını 2006 yılında alan LUKOIL Eurasia Petrol A.Ş. Türkiye’deki ilk istasyonunu 2006 senesi sonunda açmıştır. 2008 yılı Kasım ayının sonu itibarıyla LUKOIL Eurasia Petrol A.Ş. Akpet Akaryakıt şirketinin yüzde 100 hissesini devralarak, toplamda 700’den fazla petrol istasyonu ve 8 adet akaryakıt terminali ile Türkiye’nin akaryakıt dağıtım sektöründe yüzde 5’e yakın pazar payını elde etmiştir. Bugün itibarıyla LUKOIL Eurasia Petrol A.Ş.’nin Türkiye’de yaptığı yatırımların toplamı 1 milyar TL’yi aşmaktadır.

 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız