KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Sağlık

Balım’ dan Özel Akhisar Hastanesine Teşekkür

Balım’ dan Özel Akhisar Hastanesine Teşekkür

28 Ağustos 2013 Saat: 12:52
Balım’ dan Özel Akhisar Hastanesine Teşekkür
Balım’ dan Özel Akhisar Hastanesine Teşekkür
DAYIOĞLU KASABI

Özel Akhisar Hastanesine internet üzerinden kulak ile ilgili şikayetlerini belirten ve bu yüzden başka kurumlarda daha önceki yapılan operasyonlardan başarılı sonuç alamayan aile Özel Akhisar Hastanesinin sitesine doktorunuz yanıtlıyor bölümüne mail atarak yaşadıkları sağlık sorunlarını bildirdiler.

Mail sonucu KBB uzmanı Opr. Dr. Gökhan Karadağ sorunları yanıtlayarak Balım’ı Balıkesir den muayene için Özel Akhisar Hastanesine davet etti. Balıkesir de ikamet eden aile Özel Akhisar Hastanesine gelerek, gerekli muayene ve tetkikler sonucu hastanın kulak ilgili tekrar bir operasyon geçirmesi gerektiğini Opr. Dr. Gökhan Karadağ’dan öğrendi.  Ardından hasta operasyona alınarak her iki kulağa geniş tabanlı ventilasyon tüpü uygulaması yapıldı. Hasta aynı gün taburcu edildi.

Hastanede ki işlemlerinin bitiş sürecinde Balım hastane de yaşadıklarını Opr. Dr. Gökhan Karadağ, servis hemşireleri ve hastane personellerine kendi el yazısı ile teşekkür mektubu ile memnuniyetini bildirdi.  Aile de memnuniyetini belirterek  daha  önce başka sağlık kuruluşlarında  duyma kaybı ve tekrarlayan orta kulak iltihabı nedeniyle  2 kulak zarına 2 defa tüp takıldığını fakat her iki operasyonda da tüpün çabuk attığını ve başarısız olduğunu, duyma sorunlarının aynen devam ettiğini  ifade ettiler .

Aile ayrıca Özel Akhisar Hastanesindeki geçirdiği operasyonun hemen ardından bile duymasında belirgin iyileşme olduğunu yüksek sesle televizyon izlerken daha düşük sesle izlemeye başladığını belirttiler. Ailesi  daha önce tüm kurumlarda bu kadar ilgi ve hassasiyetin gösterilmediğini  Özel Akhisar Hastanesinin ciddi anlamda hastaları ve yakınları ile ilgilenip özenli bir kurum olduğu teşekkür ederek belirtiler.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız