KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Başarı Üstüne Başarı!

Başarı Üstüne Başarı!

18 Mayıs 2012 Saat: 15:16
Başarı Üstüne Başarı!
Başarı Üstüne Başarı!
DAYIOĞLU KASABI


 

Uğur Leylek, Geçtiğimiz hafta Eskişehir’de katıldığı TÜRKİYE K.I.F mera şampiyonluğunun ardından, bu hafta da Balıkesir Pointer şubesinin yaptığı ırk ve mera yarışmalarına katıldı. Yarışmada ilk gün ırk yarışmasında genç erkelerde yarışan köpeği Aron Vom Bumerang 2. olurken, yetişkin dişilerde Cunda Vom Balıkesir 3.sü oldu. Şampiyon gurubunda yarışan  (Narziss) Anton Vom Schlauer-Hedıgraben isimli köpeğide 2. olarak tamaladılar.

 

İkinci gün yapılan mera yarışmasında ise Uğur Leylek ve köpekleri her zamanki gibi formdaydılar ve genç gurubunda yarışan Aron Vom Bumerang gurubunda 1. , yetişkin gurubunda yarışan köpeği(Narziss) Anton Vom Schlauer-Hedıgraben,de gösterdiği üstün performansla 1. olarak Türkiyedeki 9. birinciliğini elde etti. Yetişkin köpeği Narziss (Anton) yarışma sonrasında yaptığı gösteriyle de yarışmayı izlemeye gelenleri mest ederek kendine hayran bıraktı.



Uğur Leylek yaptığı açıklamada; “geçen haftaki eskişehir mera yarışmasında köpeğim Narziss K.I.F mera şampiyonluğu beni çok gururlandırmıştı aynı zamanda da daha büyük sorumluluk duymama neden oldu. Artık hataya hiç yer yoktu, köpeğimle her gün geçirdiğim saatlerde bu eğitimlere devam ederek olabilecek aksaklıkların önüne geçmiş oldum ve sonunda başarı kaçınılmaz oldu. Köpeğim (Narziss) Anton Vom Schlauer-Hedıgraben 4 yıldan bu yana Türkiye de yapılan F.C.I Dünya köpek ırkları ve köpek bilimleri merkezi kurallarıyla K.I.F Türkiye köpek ırkları ve köpek bilimleri federasyonun nezninde yetkili bir çok yerli ve yabancı hakemlerin yaptığı 12 mera müsabakasında DOKUZ kez 1.lik, İKİ kez 2.lik aldı, sadece bir yarışmada derece yapamamıştır ve bu da benim için gerçekten çok büyük bir onurdur. Herkese saygılarımı sunuyorum” dedi.

-----

-----















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız