KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

Başkan Dutlulu, Hayata Geçirilen Projeleri İnceledi

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Roman vatandaşların eğitim ve iş bulma konularında yaşadıkları sorunlara yönelik çözüm üretmek amacıyla Kayalıoğlu Mahallesinde hayata geçirdikleri Çocuk ve Kadın Evi ile Meslek Edinmeyi Destekleme Kursu atölye

27 Mart 2024 Saat: 09:16
Başkan Dutlulu, Hayata Geçirilen Projeleri İnceledi
Başkan Dutlulu, Hayata Geçirilen Projeleri İnceledi
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Başkan Dutlulu, Hayata Geçirilen Projeleri İnceledi

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Roman vatandaşların eğitim ve iş bulma konularında yaşadıkları sorunlara yönelik çözüm üretmek amacıyla Kayalıoğlu Mahallesinde hayata geçirdikleri Çocuk ve Kadın Evi ile Meslek Edinmeyi Destekleme Kursu atölyelerini inceledi.

Akhisar’daki Roman vatandaşlar için eğitim ve iş bulma konusunda yaşadıkları sorunları çözmeye yönelik Kayalıoğlu Mahallesinde hayata geçirilen Çocuk ve Kadın Evi ile Meslek Edinmeyi Destekleme Kursu projeleri tamamlandı. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Akhisar Belediyesi Kayalıoğlu Hizmet Binası İçerisinde yer alan atölyeleri yerinde inceledi.

Başkan Dutlulu’ya ziyarette ROMACTED Program Kolaylaştırıcısı Hatice Çetinkaya ve Akhisar Eşitlik ve Roman Derneği'nin yöneticileri, Kayalıoğlu Mahalle Muhtarı Armağan Ağdanlı ve mahalle sakinleri de eşlik etti. Başkan Dutlulu, atölyeleri tek tek gezerek yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.

Ziyaret sonrasında konuşan Başkan Dutlulu hayata geçirilen projenin önemine değinerek şunları ifade etti; “Avrupa Konseyi tarafından desteklenen Romacted Programı ile Roman vatandaşlarımıza yönelik hayata geçirdiğimiz Kayalıoğlu Meslek Edinmeyi Destekleme Kursu ile Kayalıoğlu Çocuk ve Kadın Evi’ni ziyaret ettik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Akhisar’ımıza ve Roman vatandaşlarımıza hayırlı olsun ”dedi










 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız