KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Baştabip Erol Karaca’nın, Lojmanların Yıkılmasına ilişkin açıklaması

Baştabip Erol Karaca’nın, Lojmanların Yıkılmasına ilişkin açıklaması

4 Aralık 2012 Saat: 13:07
Baştabip Erol Karaca’nın, Lojmanların Yıkılmasına ilişkin açıklaması
Baştabip Erol Karaca’nın, Lojmanların Yıkılmasına ilişkin açıklaması
DAYIOĞLU KASABI


Kirazoğlu Sağlık kompleksi Başhekimi Op. Dr. Erol Karaca, 200 yataklı ek bina ve bu kapsamda yıkılan lojmanlara dair açıklamalarda bulundu.

Op. Dr. Erol Karaca'nın açıklaması “Bilindiği üzere 2005 yılında SSK Hastaneleri Sağlık Bakanlığına devredilmiş ve bu doğrultuda 2007 yılında Akhisar ilçemizdeki SSK Hastanesi ile Devlet Hastanesi birleştirilmiştir. Şehir merkezindeki Mustafa Kirazoğlu Sağlık Kompleksindeki SSK lojmanlarının devri, hukuki anlamda sorun oluşturmuş ve yargıya intikal ettirilmiştir.

2011 yılı içinde Hastane idaremiz tarafından lojmanların deprem açısından etütleri yapılmış ve yıkım kararı çıkmıştır. Ardından Kaymakamlık Makamınca tahliye kararı alınmış ve lojmanlar 2012 yılı başında boşaltılmıştır. Yapılan girişimler sonucu Sosyal Güvenlik Kurumuna (Eski SSK) ait lojmanlar Manisa SGK İl Müdürlüğü aracılığıyla yıkılmış olup, bu alan Hastanemiz Kirazoğlu Kampusüne kazandırılmıştır. Bu sayede yeni yapılan ve 2013 yılı başlarında hizmete açılması planlanan 200 yataklı hizmet binasının çevresi rahatlatılmıştır.

Bu vesileyle söz konusu lojmanların yıkımında, SGK Başkanlığı nezdinde girişimlerde bulunarak, konunun kısa sürede çözülmesine katkıda bulunan ve hastaların daha rahat bir ortamda hizmet almalarını  sağlayan Manisa Milletvekilimiz Sayın Uğur AYDEMİR’e , tahliye kararında etkili olan ve her aşamada desteğini esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Kamil KÖTEN’e , sorunu kendi sorunuymuşçasına üstlenerek yıkım kararı alımında   etkili olan SGK Manisa İl Müdürü Sayın Murat SAYGI’ya ve Müdür Yardımcısı Sayın İbrahim TOPÇU’ya  Devlet Hastanemiz ve Akhisar halkı adına  teşekkür eder, Akhisar ve bölge halkına hayırlı olmasını dilerim. Saygılar sunarım.

Op.Dr.Erol KARACA

Hastane Yöneticisi / Baştabip


















































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız