KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Sağlık

Batı Mermer de Özel Akhisar hastanesinde

Batı Mermer de Özel Akhisar hastanesinde

17 Mayıs 2013 Saat: 13:27
Batı Mermer de Özel Akhisar hastanesinde
Batı Mermer de Özel Akhisar hastanesinde
DAYIOĞLU KASABI

Sağlığın yeni adresi olan Özel Akhisar Hastanesi ve Batı mermer - karo san .tic .a..ş arasında sağlık  protokolü imzanladı . Sağlık alanında değişimi Akhisar ve bölge halkına yaşatan Özel Akhisar Hastanesinin hizmetlerinden faydalanacak olan  batı mermer karo san.tic a.ş çalışanları ve yakınları sağlığını artık Özel Akhisar Hastanesine emanet ettiler. İmzalanan protokolde batı mermer karo san.tic a.ş adına Özkan KALIN   Özel Akhisar Hastanesi adına Halkla İlişkiler Müdürü Akın ÇAKIR, protokol anlaşmasına katıldı.
Batı mermer karo san.tic a.ş adına Özkan KALIN ; ‘sağlık hizmetlerini Özel Akhisar Hastanesinde uygun imkanlar içinde üst düzey oranda almak bizim grubumuz için çok önemli olacaktır. Bizlere bu imkanı sunan Özel Akhisar Hastanesi grubuna çok teşekkür ederim ‘dedi
Özel Akhisar Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Akın ÇAKIR;   Özel Akhisar Hastanesi olarak bölgeye en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz.. Büyük ve küçük ölçekli  fabrikaların portör taramalarını  7/24  hastanemizde işçi ve iş veren çalışma saatlerini engellemeden hizmet vermekteyiz.. Akhisarımıza en son teknolojik yenilikleri getirerek sağlık ihtiyaçlarını halkımızın kendi ikamet ettikleri yerde almaları için gerekli tüm hizmeti sunmaktayız . Batı mermer karo san.tic.a.ş yi de sağlığın yeni adresi   Özel Akhisar Hastanesi görmek  bizleri çok mutlu etti. Bölgenin tüm sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için tüm hastane ekibimiz olarak çok çalışmaktayız .Hizmetlerimiz Akhisar ve bölge için devam edecektir.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız