KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Berberler ve kuaförler odasından iftar yemeği!

Berberler ve kuaförler odasından iftar yemeği!

12 Ağustos 2011 Saat: 13:09
Berberler ve kuaförler odasından iftar yemeği!
Berberler ve kuaförler odasından iftar yemeği!
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Berberler ve Kuaförler Odasından üyelerine Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı,  Sağlıklı Yaşam Alanı Büyük Salonda, Gülbeyaz Yemek Fabrikasının hazırladığı yemeklerden oluşan iftar yemeği verdi. Akhisar Şeyhisa Camisi emekli İman Hatibi Basri Güzel tarafından yemek duası okundu. Akhisar Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Zekeriya Açıkgöz ve yönetim kurulu üyeleri Murat Çelik, Murat Gören, Halil Afşin, Bülent Demiröz, Sevgi Kılavuz, Sami Demirayak ve Sekreter Hande Karaduman, iftara gelen üye ve misafirleri kapıda karşıladı.

 

İftar yemeğinden sonra konuşan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Zekeriya Açıkgöz; “Çok değerli Meslektaşlarım odamızın düzenlemiş olduğu birlik dayanışma ve iftar yemeğine hepiniz hoş geldiniz. Hizmet vermekten onur duyduğum siz değerli meslektaşlarımıza bütçemizin müsait olduğu sürece iftar yemeklerimiz devam edecektir. Katılımınızdan dolayı şahsım ve yönetimim kurulum adına teşekkür eder, hepinize afiyet olsun” dedi.

 

Akhisar Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Zekeriya Açıkgöz ve yönetim kurulu üyeleri  verdiği İftar yemeğine Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Çakar, Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ruşen Üren,  Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Recep Akkaya, Bakkallar Bayiler ve Benzerleri Odası Başkanı Zafer Kara, Köfteciler, Lokantacılar, Tatlıcılar Odası Başkanı Adem Duman, Kahveciler Odası Başkanı Erkin Güney, Motorcular ve Elektronikçiler Odası Başkanı Ali Vatansever, Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Hüseyin Yüksel, Demirciler Odası başkanı Ersen Tepeci, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Genli, üyeler ve misafirler katıldı.

 

















































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız