KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Beyaz Yunus Derneğinden İmzasız Mektup Açıklaması !

17 Ağustos 2011 tarihinde Basında yer alan [imzasız mektup Akhisar’ı Karıştırdı.] haberi S.H.Ç.E.K. Müdürlüğüne bağlı Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ve yöneticilerini konu alan kaynağı belli olmayan haber yayınlanmıştı

14 Eylül 2011 Saat: 16:34
Beyaz Yunus Derneğinden İmzasız Mektup Açıklaması !
Beyaz Yunus Derneğinden İmzasız Mektup Açıklaması !
DAYIOĞLU KASABI

Beyaz yunus Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Yavuz Ejder : “ Kurum Müdürü Bekir Bozkurt ve Derneğimizin yönetiminde olan Fikret Türk’e ithamlarda bulunmuşlardı, bu arkadaşlarımız hakkında Akhisar Cumhuriyet Savcılığı gereken inceleme ve soruşturmayı yapıp hiç bir suç unsuruna rastalanmadığında takipsizlik kararı vermiştir. Aynı zamanda Manisa Valiliği bu adı geçen olayları soruşturmak için, müfettiş görevlendirmiş, gerekli inceleme ve soruşturmalar yapılmış ve herhangi bir suç unsuruna rastlanmayarak takipsizlik kararı verilmiştir.

 

Beyaz Yunus Derneği Sosyal Hizmetler müdürlüğüne bağlı Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon merkeziyle Huzur evinde kalan yaşlı engelli ve bakıma muhtaç olanlara maddi manevi yardımcı olmak amacı ile kurulmuş bir dernektir.

 

Biz Dernek Yönetimi olarak her ay iki defa iş adamlarımızla ve sivil toplum örgütleri yöneticileri ile bu kurumlarımızı ziyaret etmekteyiz. Bu kurumlarımızda hizmetlerin çok iyi yürütüldüğünü görmekteyiz, iş adamları ve sivil toplum örgütü yöneticileri de aynı görüşteler. Bu hizmetlerinden dolayı S.H.Ç.E.K. İlçe Müdürü Suudi Arslan, Kurum Müdürü Bekir Bozkurt ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Derneğimiz yöneticilerinden Fikret Türk, Kendi çabaları ile engellilerimize akülü aküsüz arabalar temin etmiştir. Katkısı olan desteğini esirgemeyen arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum.

 

Akhisarlı hemşerilerimizden Basın mensuplarından, kısacası herkesten bu kurumlara destek vermelerini istiyoruz. Çünkü engelli ve yaşlılarımız bizlerin birer parçasıdır. Sizlerin destekleri bizlerin çalışma şevkini artırır. “ diyerek konuyla ilgili açıklamasını basınla paylaştı.





Haber & Reklamlarınız için : 0236 412 79 22

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız