KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Beyaz Yunus Lokaline Kavuştu ..!

Akhisar Yaşlı, Engelli, Bakıma Muhtaç Yardımlaşma Derneği adı altında 3 yıl önce kurulan ve şimdiye kadar lokali olmayan Beyaz Yunus Derneği, Paşa

11 Temmuz 2011 Saat: 11:45
Beyaz Yunus Lokaline Kavuştu ..!
Beyaz Yunus Lokaline Kavuştu ..!
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Yaşlı, Engelli, Bakıma Muhtaç Yardımlaşma Derneği adı altında 3 yıl önce kurulan ve şimdiye kadar lokali olmayan Beyaz Yunus Derneği, Paşa Mahallesi, 5 Sokak Merkez Çarşı, Belediye İş Hanı N0: 105 numaralı büroda hizmet vermeye başladı.    

2009 yılında kurulan Beyaz Yunus Derneği Akhisar’daki engelli vatandaşlara, hayırsever kişilerin yardımını ulaştırmakla görevli bir dernek olup, Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Huzurevini ziyaret ederek bakıma muhtaç engel ve yaşlıların sorunlarını dinleyerek çözüm bulmaya çalışıyorlar.

Akhisar Beyaz Yunus Derneği Başkanı Orhan Yavuz Ejder;” bu gün öncelikle büromuzun açılışına katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Beyaz Yunus Derneği olarak 3 yıl sonra resmi büromuzu ilk defa açmış bulunuyoruz. Derneğimizin kuruluş amacı engelli vatandaşlar Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi ve çeşitli bakım evlerine yardımcı olmaktır. Derneğimize ait Bir büromuzun olması bizi oldukça sevindirdi ve inşallah derneğimize daha faydalı oluruz“ dedi.

 


Açılışta dernek yönetim kurulu üyesi Fikret Türk;” Akhisar’da Bir çok engelli vatandaşımız var ve bunların çoğu da yoksul ve bakıma muhtaç insanlar.Derneğimizin amacıda böyle insanlara yardım etmek onların yükünü azaltmaktır” dedi.
Beyaz Yunus Derneğinin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor. Başkan, Orhan Yavuz Ejder, yönetim kurulu asil üyeleri, Sabri Kalender, Zafer Koçak, Fikret Türk, Abdulvahap Dağ, Şemsi Okur Sebahat Özkan, yedek üyeler Berna Şenbay, Remziye Rizelioğlu, Mümine Avşar, Şadiye Saraç, Aysel Çavaş, Metin Toktaş, Ramazan Dolgun’dan oluşuyor.

 

Beyaz Yunus Derneğine katkı ve yardım yapacaklar için hesap numarası
Ziraat Bankası Akhisar Şubesi Hesap N0: 51270630-5001

Vakıf Bank Akhisar Şubesi Hesap N0:   00158007293491976  











 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız