KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Sağlık

Bıçaksız, bezoar ameliyatı!

Bıçaksız, bezoar ameliyatı!

11 Mart 2012 Saat: 01:30
Bıçaksız, bezoar ameliyatı!
Bıçaksız, bezoar ameliyatı!
DAYIOĞLU KASABI

Sık sık mide rahatsızlığı çeken ve son günlerde yediklerini çıkaran 3 çocuk, 5 torun sahibi Mustafa Aktaş (60), Gastroenteroloji Uzm. Dr. Tahir Buran’ın Özel Doğuş Hastanesinde yaptığı bıçaksız endoskopik yöntemiyle midedeki Bezoar (Midede taşlanmış gıda artıkları) çıkardı.

 

Akhisar’ın Üçavlu köyünden oturan ve 1984 yılında ameliyat olduktan sonra son bir yıla kadar sağlıklı olan Mustafa Aktaş, 4 gündür yediklerini çıkardığı için Özel Doğuş Hastanesinde Gastroenteroloji Uzm. Dr. Tahir Buran’a muayene oldu. Sık sık mide ağrısı ve yediklerini çıkardığını söyleyen Mustafa Aktaş, Gastroenteroloji Uzm. Dr. Tahir Buran’ın muayenesinden sonra Özel Doğuş Hastanesinde endoskopi yöntemle gerçekleştirilen operasyon sonrası midedeki Bezoar çıkartıldı.

 

Kansız ve bıçaksız endoskopi yöntemiyle Akhisar’da ilk kez bir midedeki bezoar alındığını söyleyen Gastroenteroloji Uzm. Dr. Tahir Buran, şunları söyledi. Uzm. Dr. Tahir Buran;” Hastam Mustafa Aktaş’ı muayene etmemle birlikte kendisinin hemen ameliyat olmasını söyledim. Bir saatlik süre içinde yaptığım endoskopi yöntemi ile bıçaksız ameliyatı gerçekleştirdim. 24 yılda 3 kez Bezoar ile karşılaştım ve ikisini bıçakla, Mustafa Aktaş’ı da endoskopi yöntemiyle ameliyat ettim. Özel Doğuş Hastanesinde bir gün müşaden altında  kaldıktan sonra taburcu oldu” dedi.

 

Endoskopi yöntemiyle ameliyat olan Mustafa Aktaş;” 4 gündür acılar içinde kıvranıyordum.  Özel Doğuş hastanesinde Gastroenteroloji Uzm. Dr. Tahir Buran’a muayene oldum. Bıçaksız ameliyat oldum ve ağrıların gitti. Doktorum Tahir Buran’a beni tekrar eski sağlığıma kavuşturduğu için teşekkür ediyorum” dedi.







 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız