KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Asayiş

Bir Acayip Kaza

MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde, bir kamyonun çarpması sonucu kırılan ağaç dalı, yüksek gerilim hattının tellerini koparrırken, üzerine düştüğü park halindeki bir araca da zarar verdi.

3 Mayıs 2018 Saat: 11:41
Bir Acayip Kaza
Bir Acayip Kaza
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Köroğlu AVM

Bir Acayip Kaza

Haber Merkezi – MHA

MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde, bir kamyonun çarpması sonucu kırılan ağaç dalı, yüksek gerilim hattının tellerini koparrırken, üzerine düştüğü park halindeki bir araca da zarar verdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin cadde düzenlemesi işini üstlenen taşeron firmaya ait Okan Özduman'ın kullandığı 35 HB 0403 plakalı kamyon, bugün saat 10.00 sıralarında, Yakıcı Sokak'tan geçerken 40 yıllık bir çınar ağacının yola taşan dalını fark etmeyip, çarptı. Kırılan dal, yakındaki yüksek gerilim hattı tellerini kopartıp, park halindeki Kamil Diksoy'a ait 45 ZC 4660 plakalı otomobilin üzerine düştü. Otomobilde maddi hasar meydana geldi. Olayda ölen ve yaralanan olmadı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve elektrik dağıtım şirketi Gediz Elektrik A.Ş.'nin görevlileri çağırıldı. Ağacın dalı, belediye ekipleri tarafından kesilerek kaldırılırken, kopan elektrik tellerinin yerine Gediz Elektrik A.Ş. görevlileri tarafından yenisi takıldı. Ağacın yola taşan dallarını fark etmediğini belirten kamyon şoförü Okan Özduman, "Kamyonun kasası dala çarptı. Tek tesellim kimsenin canına bir şey olmamış olması. Verilmiş sadakamız varmış" dedi.

"BELEDİYEYİ UYARMIŞTIK"

Üzerine ağaç dalının düşmesi sonucu zarar gören otomobilin sahibi Kamil Diksoy'un babası Ali Diksoy, "60 yıldır bu sokakta yaşıyoruz. Bu çınar ağacı 40 yıllık ve Orman İdaresi'ne kayıtlı. Belediyeyi kaç kez ağacın yola taşan dallarını kesmesi için uyardık. Zamanında uyarımız dikkate alınsaydı şimdi bu olay yaşanmazdı. Olay sırasında kaldırımda yürüyen aile vardı.Yüksek gerilim telleri  yola ve arabaların üstüne düştü. Bana göre bir faciadan dönüldü. Allah'tan kimse ağacın kırılan dalı altında kalmadı" diye konuştu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. 






 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız