KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Bir Kez Daha Hasan Genli dediler!

Bir Kez Daha Hasan Genli dediler!

19 Mart 2012 Saat: 11:58
Bir Kez Daha Hasan Genli dediler!
Bir Kez Daha Hasan Genli dediler!
DAYIOĞLU KASABI


 

Akhisar Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifinin Genel Kurulu Akhisar Kapalı Spor salonunda yapıldı. Bin 603 üyeden bin 181üyenin katıldığı ve bin 246 oyun kullanıldığı Genel Kurulda Erkin Güney, Hasan Genli ve Halil İbrahim Doğan’ın listeleri yarıştı. Yapılan kapalı oyla Hasan Genli ve arkadaşları 490 oy alırken Halil İbrahim Doğan ve arkadaşları 468, Erkin Güney ve arkadaşları 280 oy aldı. 2 Kasım’da yapılan Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifinin yönetim kurulu toplantısında 4 oya karşılık 2 oyla yönetim kurulu başkanlığından düşen ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Hasan Genli 4.cü kez 4 yıllığına seçilerek güven tazeledi. Yaklaşık 7 saat süren seçimden sonra yeni Yönetim Kurulu üyeleri ve genel kurula katılan misafirler Dayıoğlu Kasabı Muhtarın yerinde hep beraber akşam yemeği yediler.

 

Divan başkanlığına Bölge Birliği başkanlığına Recep Çınar,  Başkan yardımcılığına, Soma Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Ayan, katip üyeliklere Ruşen Üren, oy toplayıcıları Osman Çakar ve Halil Işık seçildi.


Genel Kurul Toplantısı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra Akhisar S.S. Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Muhasebecisi Erkan Hızlı, Kooperatif Bilanço Gelir ve Gideri, Yardımlaşma Fonu Bilanço ve kesin hesap raporlarını okurken, Denetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Men, Denetim Kurulu Raporlarını okudular.

 

Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifinin Genel Kurulu seçimlerine katılan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, CHP Manisa Milletvekilleri Hasan Ören, Özgür Özel, birer konuşma yaptılar. 3 listenin yarıştığı Genel Kurulda Hasan Genli, Erkin Güney ve Halil İbrahim Doğan birer konuşma yaptılar.

 

Divan Başkanı Çınar açılış konuşmasında şunları söyledi. Çınar;” Manisa ve 16 ilçesinde toplan 11 adet Halk Bankası var. 7 ilçede Halk bankası yok. Bu ilçelerde de Halk bankalarının açılmasını istedi.


Yeni yönetim kurulunun seçimine geçildi. Seçimin kapalı yapılacak olması ile saat 14.00’te seçime gidildi ve 17.00’de sandıklar açıldı. Divan başkanı ve kâtip üyelerin sayımı ile oylar sayıldı. Hasan Genli ve arkadaşları 490 oy alırken, Halil İbrahim Doğan’ın listesi 468 oy, Erkin Güney’in listesi de 280 oy'da kaldı.

 

Akhisar S.S. Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifinin başkanlığına 4. kez seçilen Hasan Genli ve Yönetim kurulu üyeliklerine Ali Vatansever, Ersen Tepeci, Musa Değirmenci, Mustafa Altunsun, Denetim Kuruluna Özay Güler, Halil Cengez seçildi.

 

Genel Kurulu seçimlerine AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, CHP Manisa Milletvekilleri Hasan Ören, Özgür Özel, Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, Siyasi İlçe Başkanları, İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Yolcu, Oda başkanları ve çok sayıda üye katıldı.

-----

-----



































































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız