KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Bir Kınamada DSPden !

Diyarbakırın Silvan İlçesinde 13 askerin şehit edilmesini Demokratik Sol Parti (DSP) ilçe lokalinde protesto ederek basın açıklaması yaptı.

16 Temmuz 2011 Saat: 12:49
Bir Kınamada DSPden !
Bir Kınamada DSPden !
DAYIOĞLU KASABI

DSP İlçe başkanı Nusret Subaşı, DSP Parti Meclis Üyesi, Eski DSP İlçe Başkanı Mehmet Gündüz ve yönetim kurulu üyeleri Hikmet Sarı, Sabit Bayraktar, Mete Şensoy ile birlikte bu gün saat 16:30’da ilçe lokalinde basın açıklaması yaptı. Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde şehit olan 13 Mehmetçik için düzenlenen basın açıklamasını DSP ilçe başkanı Nusret Subaşı okudu.


Nusret Subaşı’nın okuduğu basın açıklamasının tam metni:


Değerli basın mensupları!
Kıymetli Akhisarlılar!
Dün yani 14.07.2011 Perşembe günü Türk milletinin bağrına yine ateş düştü. Diyarbakır’ın Silvan ilçesi kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada 13 şehit, ikisi ağır olmak üzere 7 askerimizde yaralanmıştır. Vatani görevlerini yaparken teröristlerce haince öldürülen 13 fidanımıza Allah’tan rahmet diliyor anne ve babalarına ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Biz Demokratik Sol Parti olarak bu hazin olayı şiddetle kınıyor ve rahmet diliyoruz. Bunun son olmasını temenni ediyoruz. Yargısı kesinleşmiş terörist başının malikanesinden direktifler vererek hala söz sahibi olabiliyorsa bu olayların sonu da gelmeyecektir.


Demokratik açılımın tavizler sonucu gelinen nokta maalesef hüsrandır. Çünkü kolunuzu kaptırdınız şimdi tüm vücudunuzu istiyorlar. Kurtarmak sebep olanların görevidir. Yani AKP iktidarının.


Ne tesadüftür ki aynı gün (dün) BDP‘li Aysel Tuğluk hanımefendi “Demokratik Özerklik” ilan ettiklerini basın yoluyla Türkiye’ye ve dünyaya duyurdular.Yani Ülkemizin Güney Doğusunu istediğimiz gibi yönetiri demektir.
2002 yıllarında sonlandırılmış olan bu tür hazin olaylar AKP iktidarının demokratik açılım adı altında tavizler verilerek yeniden hortlatılmıştır. Geride bıraktığımız seçim döneminde ülkemizin gerçek sorunlarım Demokratik Sol Parti olarak dilimizin döndüğünce anlatmaya çalıştık.

Fakat ülkemizin birlik ve bütünlüğünün çok önemli olmadığı maalesef her iki seçmenden birisince tescil edilmiştir. Şehitler üzerinden siyaset yapmayalım diyor Sayın Başbakan! Tabii ki yapmayalım kim ister ki bu hazin olayın siyaset malzemesi olmasını. Fakat siyaset için de vatan evlatlarımızı şehit vermeyelim. Söyleyeceğimiz çok şeyler var fakat bu hazin acı olayla bağdaştırıp Rahmetli genel Başkanımız Bülent Ecevit in bize miras bıraktığı siyasi ahlaka ve saygı kurallarının dışına çıkmak istemiyorum. Tekrar 13 Şehidimize Allah’tan rahmet diliyor, Annelerine, Babalarına tüm yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Yaralı Askerlerimize de acil Şifalar diliyoruz. Türk Ulusunun başı sağ olsun.

 


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız