Bocce İl Kupası Zeynep Gülin Öngör Kız Tek. ve Meslek Lisesinin
Zeynep Gülin Öngör Kız Teknik ve Meslek Lisesi, İlk defa Turgutlu’da düzenlenen Okullar Arası Oryantiring İl Birinciliği yarışmasında İl 2.liğine ulaştı.
İlk karşılaşmasında Akhisar And. İmam Hatip Lisesine12-13 yenilmesine rağmen , diğer müsabakalarında Özel Rabia Koleji,Akhisar Fen Lisesi,Turgutlu And. Lisesi mağlup ederek averaj ile İl 2.ligi ne ulaştı.
Okulun Beden Eğitimi Öğretmenleri Muammer İnan ve Özgür Morbel; Yarışmada Gülcan Türkmen, Merve Eğilmez, Seda Sarıkaş, Pınar Yoldaş, Rümeysa Çevik, Handan Alkır, Ceren Seyrek, Nagihan Kömürcülü, Ebru Yaman’dan oluşan takımımız güzel bir müsabakalar sonucunda il 2.ligini elde ettik. Bocce sporcularımız yıl boyu yapmış oldukları alışmalarının emeklerini almış olmaları bizleri mutlu etti. Dikkat, koordinasyon ve strateji gerektiren bu yeni spor dalı okulumuzda öğrencilerimiz tarafından oldukça ilgi görmektedir dediler.