KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Böyle Trafik Cezası Görülmedi!

20 yıldır otomobil dahi kullanmayan 74’lük Fethi Dede’ye kendisine bile ait olmayan araç üzerinden trafik cezası kesip tahsilat için yolladılar. Fethi Dede’ye 45 TL 75 kuruşluk cezayi tebligat gönderildi.

13 Mart 2012 Saat: 13:20
Böyle Trafik Cezası Görülmedi!
Böyle Trafik Cezası Görülmedi!
DAYIOĞLU KASABI


Manisaspor’un kuruluşunda uzun yıllar futbol oynamış olan Manisalı esnaf 74 yaşındaki Fethi Gönül, Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından 1.Anafartalar Mahallesi Hükümet Caddesi üzerindeki iş yerine gönderilen trafik cezası tahsilat bildirgesi ile şoka girdi. Çünkü otomobil kullanmayalı 20 yılı aşkın süreç oluyordu kendisine yollanan ödeme tebligatında kendisi ismi ve TC numarasının yer aldığı gibi Turgutlu’da oturduğu hatta 45 TV 745 plakalı bir otomobili olduğu bu aracında 45 TL 75 kuruş trafik cezası yediği yazıyordu. Tebligatta yazılı olanların yanlış olabileceğini düşünen Fethi Dede bir komşusundan aldığı yakın gözlükler yeniden okudu ve yazılanların doğru olduğu anlayınca bir kat daha şoka girdi.


Manisalıların ‘Şapkacı Fethi’ olarak bildiği Fethi Dede, ”Böyle bir aracım yok üstelik 20 yıldır direksiyonda değilim cezanın yazıldığı gün ben hayatımın en önemli beyin ameliyatı için ameliyat masadaydım. Nasıl böyle bir hata yaparlar hala anlamış değilim. Yıllardır bırakın otomobil kullanmayı sadece el arabası kullanıyorum” dedi.
-----

-----

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız