KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Bu Kez Çocuklar yaralandı

Bu Kez Çocuklar yaralandı

3 Ekim 2012 Saat: 13:08
Bu Kez Çocuklar yaralandı
Bu Kez Çocuklar yaralandı
DAYIOĞLU KASABI

Yağmurun yağmasıyla birlikte Manisa-İzmir karayolunun bulunduğu Mimar Sinan Bulvarı üzerinde direksiyon hakimiyetini yitiren bir kamyon önünde giden 4 kişilik ailenin içinde yer aldığı pazarcı kamyonetine çarptı. Başka bir aracında karıştığı kazada anne ve baba kazadan şans eseri hafif yaralı kurtulurken Muharrem ve Efe isimli çocuklar yaralandı.
Manisa’da pazarcılık yapan Hakan-Tuğba Özmen çifti ve çocukları Efe-Muharrem Özmen, bir yakınlarını ziyaretten dönüyordu. Mimar Sinan Bulvarı üzerinde Adnan Karabıyık yönetimindeki 45 KY 388 plakalı kamyon Hakan Özmen’in kullandığı 45 M 9906 pazarcı kamyonetine çarptı. Yol ortasında savrulan kamyonet önce iki yol arasında demirlere çarptı sonra Polat Tumlu yönetimindeki 45 HA 9979 plakalı araca çarparak durabildi.
İtfaiyeden ve çevreden yetişen vatandaşların yardımıyla pazarcı kamyonetin içerisinde bulunan 2 yaşındaki Efe Özmen,4 yaşındaki Muharrem Özmen çıkartılarak yolun karşısında bekleyen ambulansla verildi.
Hakan Özmen ve eşi Tuğba Özmen ve iki çocuğu da olay yerine en yakın hastane Vatan Hastanesine kaldırıldı. Pazarcı kamyonetinde bulunan ve yola saçılan ayakkabılar yine olay yerine gelen yakınları tarafından toplandı.
Kazaya neden olan kamyon sürücüsü Adnan Karabıyık gözlem altına alınırken kazada ağır yaralanan Efe ve Muharrem Özmen kardeşler İzmir’e kaldırıldılar. Kazayı küçük yaralarla atlatan Hakan-Tuğba Özmen çifti çocuklarıyla birlikte İzmir’e gitti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
--------------------reklam-------------------
--------------------reklam-------------------
 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız