KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

AkhisarSpor

Buca Maçı Ardından !

Bank Asya 1. Ligin 12. haftasında Buca deplasmanında 3 puanı 3 gol ile hanesine yazan Akhisar Belediyespor Teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu yaptığı açıklamada hedeflerinin güzel futbol oynayarak en iyi dereceyi elde etmek istediklerini belirtt

26 Kasım 2011 Saat: 11:21
Buca Maçı Ardından !
Buca Maçı Ardından !
DAYIOĞLU KASABI


 

Bank Asya 1. Ligin 12. haftasında Buca deplasmanında 3 puanı 3 gol ile hanesine yazan Akhisar Belediyespor Teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu yaptığı açıklamada hedeflerinin güzel futbol oynayarak en iyi dereceyi elde etmek istediklerini belirtti.

 

Hamza Hamzaoğlu yaptığı açıklamada “Öncelikle takımımı iyi oynadığı ve kazandığı için teşekkür ediyorum. Bucaspor’u da kutluyorum gerçekten çok genç bir kadro ile çok güzel bir futbol oynadı. Bence bugün stada gelen herkes oynanan maçtan zevk almıştır. Buca taraftarı üzülmüş olabilir ama oynanan futbol kalite doluydu. Böyle bir maçtan galip çıkan taraf olduğumuz için mutluyuz” dedi.

 

İki asist ile karşılaşmada yızdızlaşan Şehmuz Özer’de konuşmasında “ İlk yarı yenik duruma düşmememize rağmen oyun disiplinimizden taviz vermedik ve ikinci yarı da herkes elinden geleni yaptı. Yendiğimiz için mutluyuz, bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. “ dedi. Maçın ardından konuşma yapan bir diğer oyuncu ise Akhisar Spor’un tecrübeli ismi Mert Kaytankaş oldu. Kaytankaş” Arkadaşlarımı gerçekten tebrik ediyorum, takım olarak çok iyi bir oyun ortaya koyduk ve kazanmayı bildik. Hocamızın her zaman bizlere söylediği bir sözü vardır, “oynadığınız oyundan zevk alın zaten gerisi gelecektir ” diye , bizde ikinci yarı öyle yapmaya çalıştık ve gerisi geldi. Şimdi düşünmemiz gereken zorlu Konya maçı, en iyi şekilde o maça hazırlanmaya çalışacağız.” dedi.

 

Bucaspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar’da maçın ardından yaptığı konuşmada “Öncelikle kötü bir futbol oynadığımızı belirtmek istiyorum. Akhisar Spor’uda tebrik ediyorum, gerçekten galibiyeti hakketti. Tecrübeli bir takım nasıl oynar onu da göstermiş oldu. Sezon başından bu yana yükselen bir grafiğimiz vardı. Ama bu yükselişin bir yerde biteceği belliydi, bir duraklama olacağı da belliydi. Tabi bunun kendi sahamızda olması kötü oldu. Yapacak bir şey yok iki gün sonra başka bir maçımız daha var en iyi şekilde o maça hazırlanmaya çalışacağız” dedi.


 









 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız