KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Çekişmeli Voleybol Maçının Kazananı Manisa Büyükşehir Oldu

Akhisar Belediyespor ve Manisa Büyükşehir Belediyespor arasında gerçekleşen kritik voleybol maçı, nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu.

16 Aralık 2023 Saat: 17:26
Çekişmeli Voleybol Maçının Kazananı Manisa Büyükşehir Oldu
Çekişmeli Voleybol Maçının Kazananı Manisa Büyükşehir Oldu
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Çekişmeli Voleybol Maçının Kazananı Manisa Büyükşehir Oldu

Akhisar Haberleri.com – Burak Düztaş

Akhisar Belediyespor ve Manisa Büyükşehir Belediyespor arasında gerçekleşen kritik voleybol maçı, nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Akhisar Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, maça 'Spor'da Şiddete Hayır' mesajı vererek çıktı ve hakemlere çiçek sundu. Maç, konuk ekip Manisa Büyükşehir Belediyespor'un 3-2'lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi'nin 13. haftasında Akhisar Belediyespor, kendi evinde Manisa Büyükşehir Belediyespor'u ağırladı. Akhisarspor Salonu'nda saat 14.00'de başlayan mücadele, voleybol severler için unutulmaz anlar yaşattı.

Maç öncesinde dikkat çeken bir detay, Akhisar Belediyespor Kadın Voleybol Takımı'nın 'Spor'da Şiddete Hayır' pankartı ile sahaya çıkması oldu. Takım, bu anlamlı mesajla birlikte tüm hakemlere çiçek takdim ederek fair play ruhunu pekiştirdi.

Müsabaka, baştan sona büyük bir çekişmeye sahne oldu. İlk iki sette Manisa Büyükşehir Belediyespor, 25-22'lik skorlarla üstünlük kurarak maçta 2-0 öne geçti. Ancak Akhisar Belediyespor, üçüncü ve dördüncü setlerde toparlanarak 25-23 ve 25-17'lik set galibiyetleriyle durumu 2-2'ye getirdi ve maçı tie-break setine taşıdı.

Tie-break seti, tüm heyecanıyla devam eden mücadelenin doruk noktası oldu. Nefes kesen bu seti 15-13'lük skorla Manisa Büyükşehir Belediyespor kazandı ve maçtan 3-2 galibiyetle ayrıldı.

Bu kritik galibiyetle Manisa Büyükşehir Belediyespor, ligdeki iddiasını güçlendirirken, Akhisar Belediyespor ise büyük bir mücadele örneği göstermesine rağmen mağlup oldu. Her iki takımın da gösterdiği performans ve sportmenlik, voleybol severler tarafından takdirle karşılandı.

















































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız