KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Çekten ATSOya Veda Ziyareti !

Akhisar Kaymakamı Mustafa Çekin İstanbul Ümraniyeye tayininin çıkması ile birlikte, 6 yıldır görev yaptığı Akhisarda veda ziyaretlerini gerçekleştiriyor.

13 Eylül 2011 Saat: 16:48
Çekten ATSOya Veda Ziyareti !
Çekten ATSOya Veda Ziyareti !
DAYIOĞLU KASABI

Veda ziyaretleri çerçevesinde ATSO'yu ziyaret eden Çek; " 6 Yıldır görevimizi sürdürdük. Meslek odaları, Kuruluşları ve vatandaşlarımızla olduğu gibi Ticaret ve Sanayi odamızla da çok yakın, hatta başlar başlamaz, Diş protez merkezimiz ile çalışmalarımız oldu. İdarecilik sürecinde bizlere büyük desteği oldu, Oda Başkanı, Meclis başkanı, oda üyelerininde destekleri oldu teşekkür ediyorum. Bizde vaktimiz olduğunca aktivitelerinize, etkinliklerinize katılmaya çalıştık ve inanın Akhisar'dan ve sizlerden memnuniyetle ayrılıyorum. İnşallah bizden sonraki göreve başlayacak olan Kaymakamınız ilede aynı şekilde çalışmaya devam edersiniz" diyerek sözlerini tamamladı.



Kaymakam Çek'in konuşmasının ardından ATSO Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu konuşmasını gerçekleştirdi ve " Kaymakam beyle geldiği ilk günden bu yana hem şahsım hem de oda olarak çok iyi ilişkiler içerisinde olduk. Kendisi görevini layıkıyla yerine getirdiği gibi bir arkadaş gibi de gerektiğinde derdimizi dinledi. Elinden geldiğince odamızla ilgii her konuda yanımızda oldu. Organize sanayi bölgemizde güzel çalışmaları oldu, Akhisar'ımıza büyük katkıları oldu. Yeni görev yeride çok güzel biryer, yeni görevinde ve görev yerinde başarılar diliyoruz" dedi.



Kaymakam Mustafa Çek ve ATSO Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu'nun konuşmalarının sonrasında ATSO Meclis Başkanı Mehmet ULUSOY ise Kendisi unutmayacaklarını dile getirdi. Yönetim Kurulu üyeleri ve ATSO Genel Sekreteride Mustafa Çek'in veda ziyareti esnasında oradaydı. Sohpetin ardından ATSO adına hazırlatılmış olan plaket, Mustafa Çek'e taktim edildi.








Haber & Reklamlarınız için : 0236 412 79 22

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız