KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

CHP Akhisar İlçe Örgütü Köy Hayırlarına Katıldı

CHP Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet, partililerle birlikte çeşitli köy hayırlarına ve bir cenaze sonrası düzenlenen hayra katıldı

23 Ekim 2023 Saat: 09:13
CHP Akhisar İlçe Örgütü Köy Hayırlarına Katıldı
CHP Akhisar İlçe Örgütü Köy Hayırlarına Katıldı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

CHP Akhisar İlçe Örgütü Köy Hayırlarına Katıldı

Akhisar Haberleri.com

CHP Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet, partililerle birlikte çeşitli köy hayırlarına ve bir cenaze sonrası düzenlenen hayra katıldı. Hacet, partilileriyle birlikte bu etkinliklere katılarak hem köylerdeki geleneksel hayırlara destek verdi hem de vatandaşlarla bir araya geldi.

Akhisar CHP İlçe Başkanı Hayriye Hacet, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Emre Ercan ve yönetimi, Akhisar Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürü Hasan Umutlu ile birlikte Topluca, Yaykın, Kömürcü mahallelerinde düzenlenen geleneksel köy hayırlarına katıldı.

Hayriye Hacet ve partililer, köy hayırlarının yanı sıra Karayağcı Mahallesi'nde düzenlenen bir hayra da katıldı. Bu hayır, parti üyelerinden Ziya Erdeniz'in rahmetli babasının anısına yapıldı. Katılımcılar, hem geleneksel köy hayırlarının coşkusunu yaşadılar hem de Ziya Erdeniz ve ailesine başsağlığı dileklerini ilettiler.

Hacet, bu tür etkinliklere katılarak hem parti üyeleriyle bir araya gelmeyi hem de Akhisarlıların coşkusuna ortak olmayı önemli bulduğunu ifade etti. Köy hayırlarının bölge kültürünün bir parçası olduğunu ve bu tür etkinliklerin toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini belirten Hacet, vatandaşların misafirperverliği için teşekkür etti.

Ayrıca, bu tür etkinliklerin geleneksel olarak her yıl düzenlendiğini ve bölge halkının bu tür etkinliklere büyük ilgi gösterdiğini belirtti. Hayriye Hacet, Akhisar halkının coşkusuna ve dayanışmasına her zaman destek olacaklarını vurguladı.

 














 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız