KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

CHP Akhisar Teşkilatından Gazetecilere Özel Kahvaltı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar İlçe Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle Akhisarlı yerel ve ulusal basın mensuplarına özel bir kahvaltı programı düzenledi

10 Ocak 2024 Saat: 13:09
CHP Akhisar Teşkilatından Gazetecilere Özel Kahvaltı
CHP Akhisar Teşkilatından Gazetecilere Özel Kahvaltı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

CHP Akhisar Teşkilatından Gazetecilere Özel Kahvaltı

Akhisar Haberleri.com – Burak Düztaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar İlçe Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle Akhisarlı yerel ve ulusal basın mensuplarına özel bir kahvaltı programı düzenledi. Akhisar Belediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi içerisinde yer alan Kafe-Koop'ta gerçekleşen bu samimi buluşma, basın emekçilerine yönelik bir vefa ve teşekkür niteliği taşıdı.

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, CHP Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet, CHP Akhisar Kadın Kolları Başkanı Emine Güven, CHP Akhisar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Ercan ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla renklenen program, basın mensuplarıyla siyasiler arasındaki diyaloğu pekiştirdi.

CHP Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet, önümüzdeki yerel seçimlere değinerek, "Çok güzel adaylarla seçime giriyoruz" dedi ve 12-13 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek toplu açılış töreni ve aday tanıtım programına dikkat çekti. Ayrıca tüm gazetecilerin Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ise özgür basının demokrasi ve insan hakları için olan önemine vurgu yaptı. Bakırlıoğlu, "Özgür basın ilkelerinden ve basın ahlakından taviz vermeden, basın emekçilerinin huzurlu ve güvenli ortamda görev yapmaları, basın üzerindeki baskıların kaldırılması ve basın özgürlüğüne giden yolda atılacak önemli adımlardır" dedi. Bakırlıoğlu, zor şartlar altında gerçekleri ortaya çıkaran gazetecilerin demokrasinin ve hukuk devletinin güvencesi olduğunu belirtti.

Program, katledilen gazetecilerin anısına saygı duruşu ve cezaevindeki gazetecilerin özgürlüklerine kavuşması dileğiyle son buldu. Bu özel buluşma, demokrasinin temel taşlarından biri olan özgür basının önemine dair farkındalık yaratarak, CHP'nin medya ve ifade özgürlüğüne verdiği önemi vurguladı. Katılımcılar, basın emekçilerinin hak ve özgürlüklerinin korunması gerektiği konusunda hemfikir olduklarını ifade ettiler.





















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız