KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

CHP’de Milletvekili tanıtma töreni !

CHP Manisa milletvekili adaylarının tanıtımı için CHP Akhisar ilçe binasında yapıldı.

18 Nisan 2011 Saat: 19:30
CHP’de Milletvekili tanıtma töreni !
CHP’de Milletvekili tanıtma töreni !
DAYIOĞLU KASABI

CHP Manisa milletvekili adaylarının tanıtımı için CHP Akhisar ilçe binasında yapıldı. CHP İlçe Lokalinde yapılan Milletvekili tanıtımına CHP Manisa İl Başkanı Turgay Koç, Akhisar ilçe Başkanı A.Vehbi Bakırlıoğlu, yönetim kurulu üyeleri, eski ilçe başkanları, Belde Belediye başkanları, İl Genel Meclis üyesi, Belediye Meclis Üyeleri, ve CHP Manisa Milletvekili adayları Hasan Ören, Özgür Özel, Sakine Öz, Mazlum  Nurlu, Hasan Cahit Kaplan, Muharrem Ekici, Mustafa Başgülşen, Abdullah Saka, Tur Yıldız Biçer katıldı.

6. sıra CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü’nün yurt dışında olması nedeniyle katılamadığı, Milletvekili aday tanıtım toplantısında konuşan CHP Manisa İl Başkanı Turgay Koç,” CHP il örgütü olarak, milletvekili adaylarını, ön seçimle belirleme sözü verdik. Bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.15 bin kişiye yakın parti üyemizle ön seçimi de yaptık, milletvekili adaylarımızı kendimiz belirledik. Bu günde sizlerin karşınıza Milletvekili aday arkadaşlarımla beraber çıktık. Çok çalışarak Manisa’da birinci parti olacağız” dedi.

22.ci dönem CHP Manisa Milletvekili Birinci sıra adayı Hasan Ören;” sevgili CHP arkadaşlarım bizleri bu noktalara getirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Biz birinci raundu bitirdik. Bizim 10 binlerce insanımızın 3 Nisan’da hakim huzurunda sandığa giderek kendi milletvekillerini seçme lezzetini tattığından dolayı diğer partilere sitem etmiştim, darısı onların başına demiştim. Bu insanlara güvenildiği ve 45 tane güzel insanı hiç birinin bir birinden eksiği olmayan hepsinin bu göreve layık olduğu bu yarışmacıları sıralamasını 10 binler yapar ise, işte o zaman parlamentonun ismi halkın parlamentosu oluyor. Ama sadece kişilerin dudağının arasından çıkarak bir yerlere geldiğinizde bunu hazmetmek kolay değil, CHP taşlar yerine oturuyor. Genel başkanımızın dediği gibi parti içinde demokrasi yok ise, partinin dışarıya vereceği demokrasi yoktur. Ben inanıyorum Akhisar’da birinci partiyiz, yetmez, Manisa’da birinci partiyiz yetmez, 12 haziran’da Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapıncaya kadar devam edeceğiz. 1978 yılında çözüm söyleyen parti Rahmetli Bülent Ecevit, çözüm söyledik yüzde 42’lerle iktidara geldik. 1989-1991 yılında çözüm söyleyen Sosyal Demokrat Halkçı Parti bütün belediyeleri aldık. 2011 yılı çözüm söyleyen parti CHP, aile sigortasından, kredi yurtlar kurumunda her üniversite öğrencisine asgari ücret boyunda, yani 600 lira kredi verilecek. 12 haziran’da iktidar olacağız. Türkiye’nin CHP ihtiyacı var. Türkiye’de hiçbir yerde vatandaşımız yatağa aç girmeyecek. Yolumuz iktidar yolu olacak. Hiçbir güç bizi iktidara gelmeye engelleyemez. Yaşasın CHP, Yaşasın CHP, Yaşasın CHP” dedi.

CHP Manisa Milletvekili 2.ci sıra adayı Özgür Özel;”  Manisa Belediye seçimlerinde Manisa Merkez Belediye başkan adayı olarak görev aldım. 11 yıldır Türkiye’nin önemli bir meslek örgütünde mahalledeki temsilcilikten en nihayetinde Türk Eczacıları birliği genel sekreterliğine kadar çeşitli görevlerde bulundum. CHP sağlık politikalarını yazan ve sayın genel başkanın yeni CHP’nin halkçı politikalarını yazan ekibin içinde yer aldım. Genel başkanımızın çağrısıyla CHP Manisa ikinci sıradan Milletvekili adayı oldum. Akhisar, Kırkağaç, Soma gibi ilçelerimizde adayların olmamasının sıkıntısın sizler gibi bende çekiyorum. Buraya şahitlerimle birlikte söz vermeye geldim. Manisa’dan 16 ilçeye gitmek için bir yıl içinde 135 bin kilometre yol yaptım. Türkiye’de 78 ili yılda en az iki kez ziyaret etmiş bir genel sekreterlik yaptım. Buradan söz veriyorum, özgür özel, Akhisar’ın, Kırkağaç’ın, Soma’nın , Gördes’in de milletvekili adayıdır. Seçildikten sonra buradan söz veriyorum, ilçe başkanımızın düzenleyeceği er etkinliğe katılacağım. Ayda bir kez ilçe başkanımızla birlikte olacağım. Akhisar’ın sorununu Ankara’ya, sizlerin önerlerinizi de proje olarak CHP meclis grubuna taşıyacağım. Bir tek Akhisarlının da milletvekilimiz yok diye düşünmesi durumunda 4 yıl sonra yeniden bu görevleri talep etmeyeceğim” dedi.

CHP Manisa Milletvekili 3.ci sıra adayı Sakine Öz;” ön seçim öncesi sizlere geldiğimde, ben yüreğimi koydum, yüreğimle geldim size bana bir el verin dedim. Hepinize teşekkür ediyorum, bana bir el verdiniz, beni yüreklendirdiniz, bu mevkilere getirdiniz, tekrar hepinize teşekkür ediyorum. 2002 yılından beri AKP iktidarı ülkemize vermediği zarar bırakmadı. Bu zararları bu günden itibaren hep beraber olarak CHP olarak, bütün Akhisarlılara, anlatacağız. Bizlere bir el verin, bize fırsat verin, Türkiye’yi bir kez de biz yönetelim, göreceksiniz güzel günler gelecek ve destek isteyeceğiz. Sizlerin gözlerinizdeki ışığı aldım ve aldığım bu ışıkla buralara geldim. Sizlerle beraber iktidara yürüyüşe başlayalım diyorum, haydi hep beraber yürüyüşe çıkalım” dedi.

CHP Manisa Milletvekili 4.ci sıra adayı Mazlum Nurlu;” bu gün hep beraber karşınızdayız. Sizler bizleri buralara yüreğinizle taşıdınız, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler CHP olarak yapılacak seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini, ülkemizi yönetecek Milletvekili kardeşlerimizi 24 saat sorunlara sıkıntılara çözüm üretebilecek kadrolardan oluşmasını diliyorum. Son bir ayda yargının siyasallaştırılmaya çalıştırıldığını korku toplumuna dönüştüren baskıları, Atatürkçülerin, Cumhuriyetçilerin güçlendiği kendilerinden olmayan AKP karşıtlarına kanı bozuk demeye kadar varacak yüreklendiği hepimizin etnik olarak ayrıştırılmaya parçalanmaya çalışıldığı tehlikeli günleri yaşıyoruz. 2002 yılında yapılan seçimlerde yoksulluktan, işsizlikten, yolsuzluktan bıkmış halkımızın, iyi niyetle verdiği tepki oylarıyla  AKP gelmiştir. AKP ben Türkiye’ye Adaleti, Kalkınmayı getiririm, yolsuzluğu, işsizliği bitirim diye gelmişti, ancak bu gün ne işsizliğin, ne yoksulluğun bittiğini görüyoruz. Adalet ve Kalkınma Partisi kendisinde olmayan değerleri ne yazık isim olarak seçmiş diyerek sözlerini tamamladı.  

CHP Manisa Milletvekili 5.ci sıra adayı Hasan Cahit Kaplan;” iki dönem bana CHP il başkanlığı yapma gururunu yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyorum. çocuk yaşta siyasete atıldım, Sosyal Demokrat Halkı Partide il ve ilçe yöneticilikleri yaptım, hayatım mücadelelerle geçti, sendikacılık yaptım, DİSK’in  İzmir şube başkanlığını yaptım. Genel Merkezde Örgütlenme daire başkanlığı yaptım. CHP her kademesinde görev yaptım. İlk il başkanı seçildiğimde ne söz verdiysem onların gereğini yerine getirmiş olmanın bütün arkadaşlarımla beraber hazzını, mutluluğunu yaşıyorum. Şimdi bütün Akhisar’da, bütün Manisa’da herkes göğsünü gere gere milletvekilini ben seçiyorum deme hakkını elde etti. Görevimizi yaptık şimdi ülkeye söz veriyoruz. Akhisar’daki çiftçilere, emeklilere, memurlara, işçilere, öğrencilere, işsizlere söz veriyoruz, gelecek CHP’dir. CHP varsa her kesim vardır. CHP Doğulu, Batılı, Kuzeyli, Güneyli demez, Kürt, Türk, Alevi, Sünni  ayırımı yapmaz. CHP İnsanla odaklı bir partidir. Ülkemizin zenginliklerini,  kaynaklarını yabancı iş birlikçilere emperyalistlere uluslar arası sermaye gruplarına yandaşlara değil, ülkenin kaynaklarını ve zenginliklerini bu ülkede yaşayan insanların refahı, mutluluğu, huzuru bu ülkenin bağımsızlığı için kullanır. Onun için CHP vardır, onun için CHP herkes için vardır” dedi.

CHP Manisa Milletvekili 7.ci sıra adayı Muharrem Ekici;” sevgili arkadaşlar sakın yorulduk sanmayın, 4 aydır geziyoruz, sakın sizde yorulmayın, daha çok yolunuzu aşındıracağız. Daha sık, sık geleceğiz.12 Haziran gününde davul zurna eşliğinde 13 haziran sabahı genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakan yapasıya kadar sizlerin yolunu açacağız. Değerli arkadaşlarım eğer bu iş partiye bırakılırsa, bu iş örgüte bırakılırsa, bu işin nasıl iyi yapılacağını 3 Nisan’da sizler gösterdiniz. Bakın 45 aday içersinden ilk 10 sıralama yaptık. Birileri yukarıdan adam gönderip, onlar burada olmazken benim 9 tane arkadaşım burada, hepsine çok teşekkür ediyorum. çok çalışacağız, hiç yorulmadık, dinlenmemek için yola çıkanlar, hiç yorulmazlar” dedi.

CHP Manisa Milletvekili 8.ci sıra adayı Mustafa Başgülşen;” içinden milletvekili çıkarmayı amaçlayan Türkiye’deki tek gençlik kollarının oluşumuna sağladığınız katkılardan dolayı biz gençlere tevazüh gösterip, Manisa’da ön seçimde sıralamaya soktuğunuz dolayı ve Manisa’nın Bülent Arınç’ların, Derviş Mehmet’lerin değil, Kemalist gençlerin şehri olduğunu bütün Türkiye’ye haykırıyorum. Üniversitede gelecek endişesi taşıyan genç arkadaşlarımın hepsine selam olsun korkmayın, iş bulmak için AKP’ye üye olma zorunluluğu yok, elinin tersiyle reddeden kahraman genç arkadaşlarımın hepsine selam olsun korkmayın. İşsiz çocuğuna daha fazlasını yapamıyor diye onuru incilen, siz değerli gururlu babalar, hepinize selam olsun korkmayın. Geceleri biz gençler için evlatları için gizli, gizli göz yaşları döken, dualarını esirgemeyen değerli kutsal annelerimiz hepinize selam olsun korkmayın. Çünkü onlar korkuyorlar, onlar korkacaklar, onlar korksunlar. Onların üzerine kabus gibi çökecek olan Türkiye’nin her yerindeki milyonlarca CHP’liler var. Onların karşısında en büyük engel olan dimdik kararlılıkla duran bağımsızlık benim karakterimdir diyen milyonlarca Mustafa Kemalist, bizlere korku yendiğini de sebebi de olmamalıyız, en az namuslular kadar, namussuzlar kadar cesur olmalı diyen İsmet paşayız. Onların görmüş oldukları rüyaları 13 Haziran sabahı kabusa çevirecek olan 13 Haziran’da halkın iktidarını sağlayacak olan milyonlarca kahraman, milyonlarca vatansever CHP’lileriz. 13 Haziran’da CHP iktidarında buluşmak dileklerimle diyerek sözlerini tamamladı. 

CHP Manisa Milletvekili 10.cu sıra adayı Tur Yıldız Biçer;” bu gün burada CHP Milletvekili adayı olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Kesintisiz 20 yıllık devlet memuriyetimi CHP milletvekili aday adayı olabilmek için ilk kez kesintiye uğradım. Bu ön seçim mücadelesinde ben de varım dedim. Bu mücadele sırasında emek dedim, özgürlük dedim, eşitlik dedim ve demokrasi dedim, kadın hakları dedim, insan hakları dedim ve sizlerden oy istedim. Bana inanan güvenen oy veren herkese teşekkür ediyorum. insanları dil, din, ırk, cinsiyet, yaş ayrımına kesinlikle karşı çıktım. Önce insan dedim.bu bir maratonsa ben bu maratonda koşmaya yeni başladım. Bu mücadelede sonuna kadar varım, tek amacım CHP iktidarıdır. Bu iktidar koşusunda sizlerle sonuna kadar sizlerle omuz omuza yürek yüreğiyim diyerek sözlerini tamamladı.

Daha sonra Akhisarlı olan CHP Milletvekili Aday adayları İsmail Fikirli, İsmail Şahin, Bülent Kurtul ve Bülent Sağlam teşekkür konuşmakları yaptılar. CHP Manisa Milletvekili adayları CHP katılan yeni üyelere rozetleri taktıktan sonra Kırkağaç ve Soma’ya hareket ettiler.

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız