KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

CHP’den Balıkesirliler Derneğine Ziyaret

CHP’den Balıkesirliler Derneğine Ziyaret

1 Mayıs 2013 Saat: 11:19
CHP’den Balıkesirliler Derneğine Ziyaret
CHP’den Balıkesirliler Derneğine Ziyaret
DAYIOĞLU KASABI

Cumhuriyet Halka Partisi (CHP) Akhisar ilçe Başkanı A. Vehbi Bakırlıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri kısa bir süre önce güven tazeleyerek tekrar Akhisar Balıkesirliler Derneği başkanlığına seçilen Başkan Mustafa Dağlar ve yönetim kurulunun tebrik etmek için ziyaret ettiler. CHP Akhisar ilçe Başkanı A. Vehbi Bakırlıoğlu ve yönetim kurulu üyelerini Akhisar Balıkesirliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Dağlar yeni yönetim kurulu dernek binası önünde kapıda karşıladılar. CHP İlçe başkanı A. Vehbi Bakırlıoğlu, yeni yönetim kurulu başkanlığına seçilen Mustafa Dağlar’a çikolata verirken, Mustafa Dağlar’da,  CHP ilçe Başkanı A. Vehbi Bakırlıoğlu’na 2 Lig’den şampiyon olarak PTT 1.Lig’ine çıkan Balıkesirspor’un Kırmızı Beyaz Bayrağını armağan etti.

Ziyarette konuşan CHP ilçe Başkanı A. Vehbi Bakırlıoğlu;” öncelikle 2.ci Lig’den şampiyon olarak PTT 1. Lig’ine yükselen Balıkesirspor’u şahsım ve yönetim kurulum adına tebrik ediyoruz. Önümüzdeki sene mücadele edeceği PTT 1. Lig’inde başarılar diliyoruz. Akhisarspor’un 2.ci yarı göstermiş olduğu başarı Akhisar’da yaşayan herkesi mutlu etmiştir. Büyük ihtimalle Akhisarspor’umuz süper Toto Süper Lig’inde tutunacaktır. İnşallah Balıkesirspor’da gelecek sene PTT 1. Lig’inde şampiyon olur da iki kardeş takım Süper Toto Süper Lig’inde karşı karşıya gelirler. Balıkesirspor’da PTT 1. Lig’inde başarılar diliyoruz” dedi.

Akhisar Balıkesirliler Derneği başkanlığına seçilen Başkan Mustafa Dağlar;” Balıkesir Belediye başkanını arayarak tebrik ettik ve sizlerin ziyaret edeceğinizi söyledik ve sizlere selamlarını gönderdi. İnşallah Balıkesirspor önümüzdeki yılda PTT 1. Lig’inde başarılı olur, Süper Lig’e çıkar ve beraber Süper Lig’de oynarız. Akhisarspor ile Balıkesirspor zaten kardeş takımdır. Bizde sizleri kendimize yakın hissediyoruz, her türlü yaptığımız etkinliklere hep katıldınız bundan dolayı da teşekkür ediyoruz. Bizlerde sizin yaptığınız etkinliklere her zaman yönetim kurulu arkadaşlarımızla katıldık. Aramızda iyi bir dostluk kurduk. Bu akşam da bizleri ziyaret etmenizden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız