KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

CHP Efendi ve Seyitahmet'i Fethetti‏

CHP Efendi ve Seyitahmet'i Fethetti‏

24 Ocak 2014 Saat: 17:52
CHP Efendi ve Seyitahmet'i Fethetti‏
CHP Efendi ve Seyitahmet'i Fethetti‏
DAYIOĞLU KASABI

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel ile CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, Efendi Mahallesini gezdi. Seçim çalışmaları kapsamında Akhisar da olan Özgür Özel gece de efendi mahallesi esnafını ve kahvehanelerini gezdi.

Özgür Özel, 2014 yerel seçimlerde Manisa'nın CHP de olanacağına inandıklarını ve herkesinde kendilerine güvenmelerini istedi. Şuan ki iktidarın artık bu ülkeye ve Akhisar'a bir katkısı olamayacağını söyledi. Şimdiye kadar Ankara da kendilerini birçok kişinin ziyaret ettiğini ve herkese ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını dile getirdi. Bir anekdota değinen Özel, kendilerini ziyarete gelen kişilere 3 tane soru sorduklarını ama 1 tane soruyu hiç sormadıklarını söyledi. Gelen vatandaşa ilk önce aç mısın tok musun? dediklerini, sonrasında ne içersin? diye sorduklarını ve sonrasında da sorunun,sıkıntın ne nasıl çözebiliriz? dediklerini söyledi. Ama hiç bir zaman hangi partidensin, kime oy verdin, CHP ye kayıtlı mısın, gençlik kollarından mısın, kadın kollarından mısın? diye ayrıştırıp sormadıklarını herkese ellerinden geldiğince yardım etmeye çalıştıklarını söyledi. Belediyeleri kazanınca da hem kendi adına hem de Bakırlıoğlu adına kimseyi ayrıştırmadan, kutuplaştırmadan hizmet vereceklerinin ve eşit davranacaklarının sözünü verdi.

A. Vehbi Bakırlıoğlu, birçok kez Efendi ve Seyitahmet Mahallelerini gezdiğini söyleyen Bakırlıoğlu, sorunların ve sıkıntıların farkında olduklarını ve bunların çözümünü bildikleri söyledi. Bu mahallerde yapacakları işlerde, mahalle sakinlerine de danışılacağını ve fikirlerinin alınacağını söyledi. Birlikte yönetmeye talip oldukları Akhisar Belediyesi ve Manisa Belediyesini bu yıl CHP 'nin kazanacağını iddaa etti.

Halkın Özgür Özel'e olan ilgisi gözlerden kaçmaz iken, Özgür Özelin mecliste Manisa ve Akhisar için göstermiş olduğu çabalarından dolayıda takdir edip teşekkürlerini ilettiler. Akhisar milletvekili olmasına rağmen sıkıntılarımızı ve sorunlarımızı bir kere bile mecliste dile getirdiğini görmediklerini ve çözmeye çalışmadığını söyleyen vatandaşlar, Manisa Milletvekilinin bunlar için uğraşması gerçekten gurur verici bir olay olduğunu söylediler. 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız