KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

CHP İlçe Teşkilatı Basın ile Kahvaltıda Buluştu!

Akhisar Chp İlçe Teşkilatı Basınla Kahvaltı Yaptı

7 Nisan 2012 Saat: 16:34
CHP İlçe Teşkilatı Basın ile Kahvaltıda Buluştu!
CHP İlçe Teşkilatı Basın ile Kahvaltıda Buluştu!
DAYIOĞLU KASABI


 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar ilçe Başkanı A. Vehbi Bakırlıoğlu, CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, Kadın Kolları başkanı Leman Gider, Gençlik Kolları Başkanı Tuğrul Köprülü ve İlçe Yönetim kurulu üyeleri, Akhisar yerel basın ile Can Köfte Tesislerinde sabah kahvaltı yaptı.


CHP İlçe başkanı A. Vehbi Bakırlıoğlu;” değerli yerel basın arkadaşlarım, hepinize teşekkür ederiz bizi kırmadınız, bizimle beraber oldunuz. Bu gün bu kahvaltıya Milletvekilimiz Sakine Öz Hanım’ın geleceğinden haberim yoktu. Milletvekilimize bu sabah Akhisar’daki yerel basın ile bir kahvaltımız var sizde bizimle beraber olur musunuz dediğimizde milletvekilimizde katıldı.. Hem gündem hakkında bir iki tane konunun konuşacağı kahvaltı, toplantı yapalım istedik. Kahvaltı sonrası Milletvekilimiz ve teşkilatımla Kayalıoğlu, Beyoba, Akselendi beldelerini gezeceğiz ve daha sonra Erzurumlular Derneğini ziyaret edeceğiz” dedi.


Biz Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi olarak basın mensuplarıyla beraber  kahvaltı etmekten çok mutluyuz diyen İlçe Başkanı A. Vehbi Bakırlıoğlu;”Yaptığınız iş hakikatten de kolay bir iş değil, takip isteyen, devamlılık isteyen bir iştir. Ulusal basınımızın, ulusal medyamızın içinde bulunduğu durum bizler için endişe verici, demokrasimiz için endişe vericidir. Çünkü artık taraftarlık, yandaşlık iyice andaca çıkmış durumda.Taraf olmayanın bertaraf edildiği ülke haline gelmeye başladık. Taraf olmak istemeyen gazeteci arkadaşlarda şuan da içerde. Şuanda Çin’den sonra en fazla gazetecinin tutuklu olduğu ülke maalesef Türkiye’dir. Buda bizim demokraside ne kadar ileri noktalara geldiğimizi gösteriyor” dedi.


Kahvaltıda konuşan CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz;” Bende bugün burada olmaktan dolayı çok mutluyum. CHP İlçe teşkilatı ve yerel basınla  kahvaltıda olmak istedim ve koşturaraktan sizlerle buluşmaya geldim.  Sizlerin yereldeki basın belki bizlere bir miktar daha yakın, daha iyi ilişkilerde bulunuyorlar, ama ne yazık ki ulusal basında bizden kaçar duruma geliyorlar. Bizlerle röportaj yapmaktan çekingen olmalarını duyar hale geliyorlar. Eğer yapanları da işlerine son veriliyor. Biliyorsunuz son günlerde gazeteci Özdemir İncir’inde görevine son verildi. Bunlar iyice ayyuka çıkmış durumlar. Bunu herkes biliyor. Ama biz bunları yerelde çok fazla hissetmiyoruz. Çünkü yerelde sizler bizlerin dostlarısınız, arkadaşlarısınız. Baskı görseler bile en azından onu yansıtmamaya çalışıyorlar. Çünkü buralarda birlikte yaşıyoruz. Onlarda bizim kadar ülkeyi düşünen, ülkenin sorunlarını irdeleyen kişiler olduğu için ben öyle görmek istemiyorum. Olmadığını düşünmek istiyorum” dedi.

-----

-----














 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız