KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

CHP MANİSA Milletvekili ÖZGÜR ÖZEL AKHİSAR’DA FIRTINA GİBİ ESTİ.

CHP MANİSA Milletvekili ÖZGÜR ÖZEL AKHİSAR’DA FIRTINA GİBİ ESTİ.

20 Eylül 2012 Saat: 11:00
CHP MANİSA Milletvekili ÖZGÜR ÖZEL AKHİSAR’DA FIRTINA GİBİ ESTİ.
CHP MANİSA Milletvekili ÖZGÜR ÖZEL AKHİSAR’DA FIRTINA GİBİ ESTİ.
DAYIOĞLU KASABI

CHP Manisa Mv. Özgür Özel  , bugün Ahilik Haftası ve Gaziler Haftası kutlamaları nedeniyle Akhisar’daydı.CHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu başta olmak üzere Kadın ve Gençlik Kolları olarak tam kadro hazır bulunan CHP Akhisar İlçe Başkanlığı günü fırtına gibi geçirdi.

Önce Ahilik haftası nedeniyle düzenlenen programa katılan CHP Manisa Mv. Özgür Özel   , ardından  Gaziler Günü nedeniyle Muharip Gaziler Derneğinde protokol ile birlikte gaziler ile bir araya geldi.Gazilerin dertlerini ve isteklerini dinleyen Özgür Özel buradan Afyon’daki patlamada Gazi olan  Hasan  Boncuk’u evinde ziyaret etti.Üzücü olay karşısında gazi ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten  CHP Manisa Mv. Özgür Özel  konunun sonuna kadar takipçisi olacaklarını belirtti.

Ayrıca okulların açıldığı hafta olan İlköğretim Haftası nedeniyle de Zübeyde Hanım İ:Ö.Okulu ve Gazi-Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu İ.Ö.Okulunu ziyaret eden CHP Manisa Mv. Özgür Özel  öğretmen ve velilerle görüşüp sınıflara ziyaretlerde bulundu.Ziyaret sonrasında yaptığı açıklama da Özel , “ Özellikle ortaokulun birinci sınıfında seçmeli derslerden dolayı alınan haftalık 36 saatlik programın çok yoğun olduğunu derslik sayısının yetersiz olmasından dolayı ikili öğretim gören çocuklarımızın sabah çok erken saatlerde dersbaşı yapıp geç saatlerde okuldan ayrılmalarına ve teneffüslerinin 7 dk ile kısıtlanmaları sebebiyle mağduriyetlerin olduğunu belirtti.”

Önümüzdeki yıllarda  kademeli olarak 6. 7.  ve 8. sınıflarda da seçmeli ders uygulanacağından dolayı mevcut dersliklerin yetersiz kalacağını belirten Özgür Özel eğitimin daha da içinden çıkılamaz bir hal alacağını kaydetti.

Bunu gidermek için de ayrı ortaokulların bir an önce hayata geçirilmesinin kaçınılmaz olacağını vurguladı.

 “Özellikle yabancı dil öğretmenlerinin yetersiz kalmasından doğan açığın sınıf öğretmenleriyle doldurulacak olması yabancı dil eğitiminin kalitesinin düşüşünü de beraberinde getirecektir.”  dedi.

 Ulucami Mah. Muhtarlığını ziyaret eden  ve esnaflarla da buluşan Özel gezisini tamamladı.

 Ayrıca  CHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu  ;

 “4+4+4 sistemine geçilirken öğrencilerin ortaokulda mesleklerine göre yönlendirileceği  ve bu amaçla mesleki ortaokulların açılacağı söylenmişti.Ama görüyoruz ki imam hatiplerin orta kısmı haricinde hiçbir mesleki ortaokul açılmamıştır.Bu sonuç hükümetin samimiyetsizliğini ve amacını açık bir biçimde ortaya koymaktadır.Yaşadığımız olaylar bu amacın imam hatiplerin orta sınıflarını açmak olduğunu göstermektedir.Sırf bu amacı yerine getirmek için milyonlarca öğrencinin velinin ve öğretmenin kaderiyle nasıl oynanabilir ?

Cerrahın hatası 20 sn. , eğitim hatası 20 yıl sonra belli olur.1983-1984 yılında denenmiş ve netice alınamamış olan bu sistemden vazgeçilmezse bundan sonraki kuşaklarımız tehlike altında olacaktır.”  diye konuştu .

-----------------reklam------------------


-----------------reklam------------------


























 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız