KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

CHP MANİSA MİLLETVEKİLİ ÖZGÜR ÖZEL’İN 7 EYLÜL MESAJI

CHP MANİSA MİLLETVEKİLİ ÖZGÜR ÖZEL’İN 7 EYLÜL MESAJI

7 Eylül 2012 Saat: 10:37
CHP MANİSA MİLLETVEKİLİ ÖZGÜR ÖZEL’İN 7 EYLÜL MESAJI
CHP MANİSA MİLLETVEKİLİ ÖZGÜR ÖZEL’İN 7 EYLÜL MESAJI
DAYIOĞLU KASABI

Turgutlu’nun Düşman işgalinden kurtuluşunun 90. Yılında CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel konuyla ilgili mesaj yayınladı. Özgür Özel; “ Beştüşşebap’ta yaşanılan hain saldırı sonucunda şehit olan 10 askerimizin ardından Afyonkarahisar’daki askeri cephanelikten gelen elim kaza haberi hepimizi bir kez daha derinden sarsmış ve tüm ilçeleri ile birlikte Manisa’mızın düşman işgalinden kurtuluş destanının yıldönümlerine denk geldiğimiz bugünlerde yaşadığımız bu acı olay ve hain saldırılar, tek yürek ve tek ses olmamız gerektiğini bizlere bir kez daha hatırlatmıştır.

İşte böylesi bir ortamda, Turgutlu ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yılında, bugün her zamankinden daha çok ihtiyacımız olanın "düşmanın ileri mevzileri zaptedildi” diyerek Turgutlu’ya gelen ve Karpuzkaldıran Parkı’nda bir karargah kuran Mustafa Kemal Atatürk’ün ileri görüşlülüğü, kararlılığı ve ülke sevdası olduğu apaçık ortadadır. Kısıtlı imkanların dahi engel olamadığı bu ruh, bundan tam 90 yıl önce Turgutlu’yu işgalden ve esaretten kurtarmış ve Türk milletinin yüce iradesi bir kez daha o gün Turgutlu’da tarih yazmıştır.

Terör saldırılarının artarak devam ettiği şu günlerde bir kez daha hatırlamamamız gerekenodur ki; Kurtuluş Destanını yazan, milletimizin ve Türk Ordusu’muzunmuzaffer ruhudur. İşte bu nedenle, tıpkı geçmişte olduğu gibi, ülkemizin bugün de aynı ruhla birlik ve beraberlik içerisinde olduğu ve düşmana bu topraklarda geçit vermeyeceği bilinmelidir.

Turgutlu İlçemizin 90. Kurtuluş Yıldönümünde, o gün vatanı için gözünü kırpmadan canını veren şehitlerimizi ve tüm gazilerimizi saygıyla anıyor, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bıraktığı bu bağımsızlık mirasını korumak için bugün de gözünü kırpmadan canlarını veren şehitlerimize de bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.” Dedi.

-------------------------------reklam---------------------------------

-------------------------------reklam---------------------------------

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız