KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

CHP’nin İlk Belediye Başkan Aday Adayı Gökhan Gürel Oldu

CHP’nin İlk Belediye Başkan Aday Adayı Gökhan Gürel Oldu

9 Haziran 2013 Saat: 18:37
CHP’nin İlk Belediye Başkan Aday Adayı Gökhan Gürel Oldu
CHP’nin İlk Belediye Başkan Aday Adayı Gökhan Gürel Oldu
DAYIOĞLU KASABI

CHP'de Belediye Başkan aday adaylılığını ilk olarak, Nöroloji Uzmanı Doktor Gökhan Gürel, Yaklaşık Bin kişinin katılımı ile aday adaylığını İlçe Lokalinden basın açıklaması yaparak açıkladı.

Katılımcılara ilçe lokalinde hitap eden Gökhan Gürel, Bu Sıçak Havada beni yalnız bırakmayıp buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Son iki haftadır ülkenin dört bir yanında ben istediğim gibi yönetirim, ben her şeyin iyisini bilirim devri bitmiştir. Tamamen demokratik hakları için meydanlara genç arkadaşlarımız onların anne ve babalarını buradan saygıyla selamlıyorum. Meydanlarda başlayan bu halk uyanışının önce yerel seçimde, ardından genel seçimle sandıkta taşlanacağından en ufak bir kuşkum yok. İşte bu yüzden heyecanlıyız, işte bu yüzden coşkuluyuz, geleceğe dâhil umutluyum.

Bu umutla, bu coşkuyla, sizlerin heyecanı ile önümüzdeki yerel seçimlere Akhisar’ımız için belediye başkanlığına aday olduğumu ve buna talip olduğumu açıklamak için buradayım.

Değerli arkadaşlarım Türkiye’nin iki büyük şehrini birbirine bağlayan senede 25 milyon insanın içinden geçtiği, iki büyük limanın bir birine bağlayan demir yolu, tarihiyle, yemekleriyle bereketli toprağı ile suyu bol güneşi bol, neden bizim gezdiğimiz gördüğümüz şehirler gibi sıçrama yapamıyor, neden bizler doğduğumuz yerde doyamıyoruz, bizim meselemiz hep bu oldu.

Dolayısıyla Cumhuriyet halk partisi ben ailem, ben örgütümle yeni tanışmıyorum, 10 yıldır devlet memuruyum. Her yerden görev yaptığım sürece partime kalbimi yüreğimi karşılık beklemeden bundan sonrada olacağı gibi her türlü desteği verdim.

Ben buradan gidince anladığım tek şey bu memleket kabuğunu kıramadığını analdım. Akhisar’ın Kabuğunu kırma zamanı geldi, Akhisar’ın kabuğunu kıracağız, şu cevre illere bir bakın AKP iktidarında İzmir’e bir bakın hiçbir zaman AKP’yi desteklemedi, Manisa’ya bir bakın bir dönem destekledi ikinci dönem desteklemedi. Balıkesir’e bir bakın bir dönem destekledi ikinci dönem desteklemedi. İzmir’e bir bakın cevre yolları tamam. Sabuncu belinde tünel bitmek üzere, Manisa’ya bakın cevre yolu bitti. Balıkesir’e bakın bir cevre yolu bitti, diğeri açılmak üzere.

Bu memleket hiçbir ilin vermediği desteği AKP’ye verdi. Tarihinde ilk defa iki dönem üst üste yanı partiden seçti, oda yetmedi Akhisar’dan bir milletvekilini Ankara’ya gönderdi. Bu kadar desteğe rağmen neden bu yol halen buradan geçiyor, neden halen demir yolu kalkmıyor şehri ikiye bölüyor, 10 yıllan beri neden kaldırılamıyor.

Akhisar’ın kanayan yarası olan sigara fabrikası karşımızda bir ceset gibi yatıyor. Bir avuç yağmur yağsa ayaklarımız çamur içinde neden alt yapılar tamamlanamıyor. Ben doğdum mahalle o zamanlarda aynıydı şimdide aynı.

Neden Zeytin denilince ayvalık geliyor, neden Akhisar gelmiyor. Neden yeterince yatırım Akhisar’a koşa koşa gelmiyor, bu güzel topraklara yatırım yapmıyor.  Bu soruları ben sormuyorum 16 aydır mahalle mahalle köy köy geziyorum köylümüz yolda yürüyen işsiz vatandaşlarımız soruyor.

Akhisar’ın makuz tarihini kıracağız, kabuğumuzu kıracağız. Akhisar’ın büyük değişimi için, Akhisar’ın geleceğe taşımak için, Akhisar’ın büyük değişimi için, hayallerimizin, geleceğiz Akhisar’ı için çocuklarımız torunlarımız için ben ve arkadaşlarımız bu onurlu kutsal göreve hazırım dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız