KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

CHP'de Adaylık Başvuruları 5 Aralık'a Uzatıldı: Başkan Dutlulu Yakında Başvuracak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri için adaylık başvurularını 28 Kasım tarihinden 5 Aralık 2023 tarihine uzattığını duyurdu.

29 Kasım 2023 Saat: 13:45
CHPde Adaylık Başvuruları 5 Aralıka Uzatıldı: Başkan Dutlulu Yakında Başvuracak
CHP'de Adaylık Başvuruları 5 Aralık'a Uzatıldı: Başkan Dutlulu Yakında Başvuracak
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

CHP'de Adaylık Başvuruları 5 Aralık'a Uzatıldı: Başkan Dutlulu Yakında Başvuracak

Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri için adaylık başvurularını 28 Kasım tarihinden 5 Aralık 2023 tarihine uzattığını duyurdu. CHP Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet, bu önemli gelişmeyi kamuoyu ile paylaştı.

Akhisar Haber NET olarak telefon görüşesi yaptığımız CHP İlçe Başkanı Hayriye Hacet'in açıklamasına göre, CHP'de belediye başkanlığı ve meclis üyeliği adaylık başvuruları için son tarih 5 Aralık olarak belirlendi. Bu süre uzatımı, aday adaylarının başvuru yapmaları için ekstra zaman sağladığı ve parti içi demokrasiyi desteklediği ifade edildi.

Özellikle dikkat çeken nokta, mevcut Belediye Başkanı Besim Dutlulu'nun da çok yakında adaylık başvurusunu ilçe teşkilatına yapacağı yönünde. Başkan Dutlulu'nun bu adımı, yerel siyasetteki deneyimini ve başarılarını bir kez daha ön plana çıkarıyor. Belediye Başkanı Dutlulu'nun yeniden aday olması, Akhisar'daki siyasi dengeleri ve seçim yarışını etkileyebilecek bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Ayrıca, meclis üyeliği başvurularının da aynı tarihte sona ereceği açıklandı. Bu durum, parti içinde çeşitli kesimlerden geniş bir aday yelpazesinin oluşmasına olanak tanıyacak. CHP'nin bu kararı, yerel yönetimlerde daha fazla katılım ve çeşitliliği teşvik etmeyi amaçlıyor.

Hacet, adaylık sürecinde şeffaflık ve adaletin ön planda tutulacağını vurguladı. Aday adaylarının değerlendirilmesinde, hem parti politikalarına uyum hem de yerel ihtiyaç ve beklentilere cevap verebilme kapasitesinin dikkate alınacağını belirtti.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız