KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Çınarspor Şampiyon Oldu!

Çınarspor Şampiyon Oldu!

9 Ocak 2012 Saat: 10:18
Çınarspor Şampiyon Oldu!
Çınarspor Şampiyon Oldu!
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Belediyesinin organize ettiği Hüseyin Oymak adına düzenlenen Nostalji Halı saha futbol turnuvasının beşinci haftasında oynanan Finalde  Çınarspor, Polis Gücü 2-2 berabere bitince penaltı atışlarında, Çınarspor 4-3’lük üstünlük sağlayarak, Polis Gücünü yenerek şampiyon oldu.


Turnuvada günün ilk maçı 5.ci ve 6.cılık maçı Doğan Altı Eylülspor ile Güneşspor saat 13:30’da karşı karşıya geldi. Müsabakanın sonunda Doğan Altı Eylülspor, Güneşspor2u 20-09 yenerek turnuvada 5.ci olurken Güneşspor’da 6.cı oldu. Günün ikinci maçı 7.ci ve 8.cilik maçı Gençlikspor ile Çağlayanspor arasında saat 14:30’da oynanacaktı. Çağlayanspor sahaya çıkmayınca Gençlikspor 3-0 hükmen galip geldiği karşılaşmada Gençlikspor 7.ci olurken Çağlayanspor 8.ci oldu. Günün 3.cü maçı Tütünspor ile Türkgücüspor arasında 3. cülük ve 4. cülük maçı oynandı. Karşılaşmayı 5-4 kazanan Tütünspor turnuvada 3. cü olurken Türkgücüspor 4. cü oldu. Günün son maçı Çınarspor ile Polis Gücü arasında oynandı. Çok sert ve çekişmeli geçen karşılaşmada Çınarspor, Polis gücü 2-2 eşitlik ile berabere sona erdi. Penaltı atışları sonuçunda Çınarspor, Polis Gücünü 4-3’lük skorla geçerek Turnuvan şampiyonu olurken, Polis Gücü ikinci oldu.


Hüseyin Oymak adına düzenlenen Nostalji Halı saha futbol turnuvası ödül töreni 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Komite adına konuşan Süleyman Kollu’dan sonra Belediye Başkanı Salih Hızlı ödül töreninde konuştu. Salih Hızlı;” Adına futbol Turnuvası düzenlenen Hüseyin Oymak’a Rahmet diliyorum, acısı hala çok taze, ailesine tekrar başı sağ olsun diyorum. Bu turnuva çok anlamlı bir turnuva oldu. Buradan futbolcu arkadaşlara, hakemlerimizi ve baştan beri maçları takip eden seyircilerimize teşekkür ediyorum. Organizasyondaki herkesi tebrik ediyorum. Gerçekten bu turnuvaları devam ettirmek, amatör de olsa faaliyetleri devam ettirmek, Akhisar’ımız için çok önemli, bu emeği, bu spor ahlakı devam ettirdiği için buradan futbol severleri bütün Akhisar adına tebrik ve teşekkür ediyorum. İnşallah bu turnuvalarda hepimiz tekrar bir arada oluruz, diyerek sözlerini tamamladı.


Turnuvada 22 golle, gol kralı olan Doğan Altı Eylülspor’dan Ercan Yıldız, ayakkabı ve kupası, en centilmen futbolcu Şentürk Karabak seçilirken, en az gol yiyen kaleci Türk Gücü kalecisi Yasin Baki’ya kupa ve madalyaları Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı, başkan yardımcısı Ömer İşçi, İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Yolcu ve adına turnuva düzenlenen Hüseyin Oymak’ın oğlu Yusuf Oymak tarafından törenle verildi.


Hüseyin Oymak Nostalji Halı Saha Futbol Turnuvası Tertip Komitesi Başkanı Mesut Silici, yönetim kurulu üyeleri Şevki Ali Vardar, Recep Çorlak, Doğan Karatosun, İbrahim Macana, Duran Okur, Levent Derviş, Abdullah Öğütcan, Turgay Öndül, Süleyman Kollu, Kenan Molla, Barış Gezici, maçları yöneten Hakemler Haydar Hökerek, Mümin Ali Meriç’e Belediye başkanı Salih Hızlı teşekkür belgesi ve madalya verdi.


Hüseyin Oymak adına düzenlenen Nostalji Halı saha futbol turnuvası ödül törenine Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Yolcu, adına turnuva düzenlenen Hüseyin Oymak’ın oğlu Yusuf Oymak, Şampiyon Çınarspor’un Kurucu Başkanı Abdi Balolsun, yönetim kurulu üyeleri İlhami Barut, Kamil çatma, Adnan Suyolcu, futbolcular Süleyman Kızılçay, Ruşen Üren, Ali Kuloğlu, Ali Rıza Çelik, İsmail Kuşoğlu, Ahmet Özet, Bekir Coşan ve Akhisarlı Futbol severler katıldı.

Çınarspor : 2


Polis Gücü: 2


Stat: Okur Sporyum halı saha tesisler


Hakem: Mümin Ali Meriç


Çınarspor: Armağan Tosun, Suat Şenbay, Yakup Aksoy, Naim Yılmaz, Nihat Uz (KP), Ceyhun Ortanca, Recep Çatılı, Yavuz Gezdur, Hikmet Çağan, Turan Gül, Kenan Molla, Mahmut Tuğyan


Polis Gücü: Harun Tüysüz, Armağan Toprak, Sezgin Gül, Engin Erşahin, Erdal Teke, Duran Okur, Nebi Vural(Keleberson), Erdal Aydemir, Musa Karadaş


Penaltı Atışlarında Çınarspor 4, Polis Gücü 3

8 Ocak Pazar günü oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:
Saat: 13.30:  Doğan 6 Eylülspor: 20, Güneşspor: 9
Saat: 14.30:  Gençlikspor: 3, Çağlayanspor: 0 (Hükmen)
Saat: 15.30:  Tütünspor:  5, Türk Ocağıspor: 4
Saat: 16.30:  Çınarspor: 2, Polisgücüspor: 2 (Penaltılarda Çınarspor 4-3 kazandı)

 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız