KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Cumhuriyetin 100.Yılına Özel Atatürk Parkındaki Sergi Büyük İlgi Görüyor

Akhisar'da 100. Yıl Cumhuriyet Bayramı coşkusu, bir dizi etkinlikle taçlandı. Umut Parkı içinde düzenlenen etkinlikler kapsamında, Akhisar Meslek Liseleri'nin stantları ve Hava Meydan Komutanlığı tarafından hazırlanan Model Uçak

25 Ekim 2023 Saat: 16:07
Cumhuriyetin 100.Yılına Özel Atatürk Parkındaki Sergi Büyük İlgi Görüyor
Cumhuriyetin 100.Yılına Özel Atatürk Parkındaki Sergi Büyük İlgi Görüyor
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Cumhuriyetin 100.Yılına Özel Atatürk Parkındaki Sergi Büyük İlgi Görüyor

Akhisar Haberleri.com

Akhisar'da 100. Yıl Cumhuriyet Bayramı coşkusu, bir dizi etkinlikle taçlandı. Umut Parkı içinde düzenlenen etkinlikler kapsamında, Akhisar Meslek Liseleri'nin stantları ve Hava Meydan Komutanlığı tarafından hazırlanan Model Uçak sergisi büyük ilgi gördü.

Saat 10.00'da resmi açılışı gerçekleştirilen sergiye, Akhisar Kaymakamı Murat Kütük, Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Albay Hüseyin Borazan, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Erdem, diğer daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Hava Meydan Komutanlığı tarafından hazırlanan Model Uçak sergisi, ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti. Ziyaretçiler, sergi alanında Hava Ulaştırma Kd. Bşç. Ejder Koçak'tan Model Uçaklar hakkında bilgiler alarak görsel şölenin tadını çıkardılar.

Protokol daha sonra Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin standını ziyaret etti. Burada, öğrenciler Cumhuriyetin ilk yıllarından günümüze hemşirelik kıyafetlerinin kronolojik sıralamasını anlatarak dönemsel değişiklikleri sergilediler.

Ardından Protokol, Aliya İzzetbegoviç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Endüstriyel Otomasyon Teknikleri, Motorlu Araçlar Teknoloji Alanı ve Bilişim Teknolojisi standlarını ziyaret ederek öğrencilerden çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Son durağı Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Okulun öğrencileri, oratoryo ve halk oyunları gösterileriyle konukları coşturdu. Protokol, öğrencilerin hazırladığı etkinliklerle Cumhuriyetin coşkusunu bir kez daha yaşadı.


















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız