KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

Dağdere, Ömer İşçi’yi Bağrına Bastı

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçim öncesi çalışmalarına hızla devam eden Belediye başkan adayı Ömer İŞÇİ vatandaşlarımızı dinlemek ve sorunlarına çözüm üretmek amacıyla yapmış olduğu ziyaretler kapsamında bu kez Dağdere Mahallesindeki

21 Şubat 2024 Saat: 09:26
Dağdere, Ömer İşçi’yi Bağrına Bastı
Dağdere, Ömer İşçi’yi Bağrına Bastı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Dağdere, Ömer İşçi’yi Bağrına Bastı

Akhisar Haberleri.com

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçim öncesi çalışmalarına hızla devam eden Belediye başkan adayı Ömer İŞÇİ vatandaşlarımızı dinlemek ve sorunlarına çözüm üretmek amacıyla yapmış olduğu ziyaretler kapsamında bu kez Dağdere Mahallesindeki hemşehrilerimiz ile bir araya geldi.

Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi vatandaşlarımızı dinlemek ve sorunlarına çözüm üretmek amacıyla yapmış olduğu ziyaretler kapsamında bu kez Dağdere Mahallesindeki hemşehrilerimiz ile bir araya geldi. İşçi, Dağdere Mahallesinde halkın yoğun ilgisiyle davul ve zurnalar eşliğinde karşılandı. Yediden yetmişe sokaklara çıkan halkın çoşkusu Dağdere’de bayram havası yaşattı.

Dağdere İşçi’yi mutlu etti. “Bize şimdiden 31 Mart’ı yaşattınız.”

Dağdere’de yoğun ilgiyle karşılanan İŞÇİ duygularını şu cümleleriyle aktardı.

“ Ziyaret ettiğimiz her mahallemizde beklediğimizden daha fazla ilgiyle karşılaşmak bizleri gerçekten çok mutlu etti. Fakat bu akşam burada bizlere şimdiden 31 Mart akşamını yaşattınız. İnşallah seçim akşamı da sonuçlar açıklandığında Dağdere’mizi yine bu akşam olduğu gibi kutlama yaparken göreceğiz. Siz buradaysanız, biz de yanınızdayız, hazırız ve kararlıyız”

Ömer İşçi müzik eşliğinde yapılan havai fişek gösterisinin ardından Dağdere Mahallesinin sakinleriyle bir araya gelerek, vatandaşların sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerinde bulundu. İŞÇİ, belediye başkanı seçilmesi durumunda gerçekleştireceği yeni projeleri dile getirdi. Dağdereliler toplantı sırasında yerleşim yerine yakın bir düğün salonunun olmadığını dile getirerek İŞÇİ’den düğün salonu sözü aldılar. Toplantının ardından İŞÇİ’yi yalnız bırakmayan Dağdere halkı başkan adayını geç saatlere kadar misafir etti.

İşçi,  Dağdere Mahalle sakinlerine teşekkürlerini iletti.

 “Bu akşam Dağdere bizlere muhteşem bir akşam yaşattı. Programımıza çocukları, eşleriyle birlikte katılan sakinlerimiz birlik ve beraberliğin gücünü bizlere gösterdi. Halkımız karar verdiyse biz de buradayız. Yanımızda olan Dağdere Mahallesi sakinlerimize bir kez daha gönülden teşekkürlerimi iletiyorum.”

 

































































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız