KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
ÖZKAYMAK PAZAR
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Boş Reklam Alanı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
AKM
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar aktel
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
KOLAY GIDA

Güncel

Dede, Taksim Gezi parkı talanı sonlandırılsın, “5 Haziran’da Grevdeyiz” dedi

Dede, Taksim Gezi parkı talanı sonlandırılsın, “5 Haziran’da Grevdeyiz” dedi

3 Haziran 2013 Saat: 23:56
Dede, Taksim Gezi parkı talanı sonlandırılsın, “5 Haziran’da Grevdeyiz” dedi
Dede, Taksim Gezi parkı talanı sonlandırılsın, “5 Haziran’da Grevdeyiz” dedi
DAYIOĞLU KASABI

Eğitim-Sen Akhisar Temsilciliği Ragıp Bey Mahallesi 18 Sokak No 17/A' daki Lokalinde saat 19.00'da Taksim Gezi parkı talanı sonlandırılsın, “5 Haziran’da Grevdeyiz” ile ilgili basın açıklaması yaptı. Basın Açıklamasını Eğitim-Sen Akhisar Temsilciliği yönetim kurulu başkanı Ramazan Dede okudu.
Ramazan Dede'nin okuduğu basın açıklamasını tam metni;

Kentlerimizi, meydanlarımızı, parklarımızı kısaca bizim olan ne varsa hepsini bizden alıp sermayeye peşkeş çeken, diktatörlüğü demokrasi sanan, kibri ve zulmü ise marifet sayan muktedirlere karşı; “Faşizme Karşı Omuz Omuza” çağrısında, “Her Yer Taksim Her Yer Direniş” inancında, “Taksimde Düşene Dövüşene Bin Selam” dayanışmasında, “AKP’ye Teslim Olmayacağız” kararlılığında, ‘Kurtuluş Yok Tek Başına Ya Hep Beraber Ya Hiç Birimiz” azminde, yan yana geliyor ve zorbalığa, yok saymaya, bizim olanın elimizden alınmasına karşı direniyoruz.
Polis adeta kendi halkına savaş açmış durumda. İçinde önemli sayıda ağır olmak üzere yüzlerce vatandaşımız yaralanmış ve ölümler olmuştur. Sayısı sürekli artan gözaltılar yaşanmaktadır.
Tüm Türkiye gaz bombası tehdidi altındadır. Gökyüzü adeta kimyasal gaz bulutu ile kapanmıştır. Halkın. Emekçilerin, ezilenlerin geleceklerine, doğaya sahip çıkmaları ve sermeyenin acımasızlığına karşı bu haklı tepkisine karşı hükümetin insanlık dışı saldırısını kınıyor, protesto ediyoruz.
EĞİTİM SEN olarak,
• Gözaltına alınanların derhal serbest bırakılmasını,
Taksim Gezi Parkı’nda yürütülen talanın derhal sonlandırılmasını,
• Polis terörüne derhal son verilmesini,
Diktatörlere istifa et çağrısı yapan Başbakan Erdoğan’ı kendi çağrısına uymayı ve istifa etmesini, İstiyoruz!
5 Haziran’da yapacağımız grevin gerekçelerinin ne kadar haklı olduğu bu son gelişmelerden de bir kez daha anlaşılmıştır. Emekçiler sadece çalışma hayatına yönelik saldırılara karşı değil, doğa ve bir bütün yaşam alanlarına yönelik her tür otoriter, faşist uygulamaya karşı da mücadelesini yükseltecektir. AKP’ye sesleniyoruz: Artık doymak bilmez sermayedarlarımzla kurduğunuz kutsal ittifakla yola devam etmenin değil, durmanın vakti geldi!
Gözleriniz var görün, kulaklarınız var duyun! Artık bu topraklara ekeceğiniz her rüzgardan firtına biçeceğinizi unutmayın!
Unutulmamalıdır ki halklarına kimyasal silah kullanan bir hükümet meşru değildir! Yaralanan tüm yurttaşlarımıza acil şifalar diliyor ve herkesi eşitlikçi, özgürlükçü ve demokratik bir Türkiye yi yaratabilmek için Tüm Kamu Emekçilerini 5 Haziranda GREVE ve HALKIMIZI Mücadeleye Çağırıyoruz!