KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Sağlık

DÖVME SİLİNİR Mİ?

DÖVME SİLİNİR Mİ?

3 Ocak 2013 Saat: 14:17
DÖVME SİLİNİR Mİ?
DÖVME SİLİNİR Mİ?
DAYIOĞLU KASABI


Dermatoloji Uzmanı Uzman Doktor Hasan Hemmati, uyguladığı yöntemlerle hem kadınlarda hem de erkeklerde istenmeyen tüyler, kalıcı dövmenin silinmesi, sivilce lekeleri ve vücuttaki lekeler için kesin çözüm getiriyor.
 
Dermatoloji Uzmanı olarak görev yapan Uzman Doktor Hasan Hemmati, Manisalı bay ve bayanlara istenmeyen tüyler, kalıcı dövmenin silinmesi, sivilce lekeleri ve vücuttaki lekelerin yok edilmesi konusunda kesin çözüm çağrısında bulundu. tedavinin her bütçeye uygun olduğunu belirten Uzman Doktor Hasan Hemmati, Lazer epilasyon yöntemi, gerek kadınlar gerekse erkekler arasında istenmeyen tüylerden kurtulmak için en fazla tercih edilen tüy dökme ve istenmeyen tüylerden kurtulma yöntemidir. Lazer epilasyonun bu denli yaygın kabul görmesinin en önemli nedeni, lazer epilasyonun faydalarının çok fazla; lazer epilasyonun zararlarının ise en az düzeyde olmasıdır. Diğer yandan lazer epilasyon fiyatları her bütçeye uygundur. Ayrıca lazer epilasyon, ağrısız, acısız bir tüy dökme yöntemi olup kalıcı olarak istenmeyen tüylerden kurtulmanıza olanak sağlamaktadır” dedi.
 
Lazer ışınlarıyla kesin çözüm

Uygulanan tedavi yöntemine ilişkin bilgiler veren Hemmati, “Özel olarak seçilen dalga boyundaki lazer ışınları kıl kökünde bulunan melanin pigmentini hedef alır. Lazer ışınını emen melanin pigmenti ısınır ve kıl kökü tahrip olur. Tüylerdeki melanin cilttekine göre daha konsantredir. Bu da cildin zarar görmesini önler. Lazerli epilasyondan etkili sonuç alabilmek için en az 4 seans düzenli olarak devam etmek gerekir. Seans sayısı, tüy yoğunluğuna, rengine ve cilt tipine göre kişiden kişiye değişir. Ayrıca tüyün birçok gelişme evresi vardır. Lazerli epilasyonla uygun gelişmişlikteki tüyler yok edildiği için bu evreye gelmeyen tüyler için uygun evre beklenir. Bu da seans sayısını artırabilir. En hızlı ve başarılı sonuç, cilt rengi açık, tüyleri koyu olan insanlarda alınır. Ayrıca tedavilerimiz diğer doktorlarımızın gözetiminde yapıldığı için olası bir yan etki oluşmasına da çözüm getirmiş oluyoruz” dedi.
--------------


----------

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız