KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Dünya Üçüncüsü Akhisarlı Taekwondocu Başkan Hızlı’yı Makamında Ziyaret etti.

Dünya Üçüncüsü Akhisarlı Taekwondocu Başkan Hızlı’yı Makamında Ziyaret etti.

4 Ekim 2012 Saat: 11:35
Dünya Üçüncüsü Akhisarlı Taekwondocu Başkan Hızlı’yı Makamında Ziyaret etti.
Dünya Üçüncüsü Akhisarlı Taekwondocu Başkan Hızlı’yı Makamında Ziyaret etti.
DAYIOĞLU KASABI

17-24 Eylül tarihleri arasında yapılan 14. Dünya İşitme Engelliler Dövüş Sanatları Şampiyonası (14th World Deaf Martial Arts Championships) Venezüella'nın Margarita şehrinde yapıldı.

Müsabakaların birinci günü Aslıhan Sayan ve Akhisarlı İbrahim Atamar Dünya üçüncüsü oldu. Şampiyonanın ikinci gününde Elif Öner Dünya Şampiyonu, Muhammet Güler dünya ikincisi, Serkan Sagır Dünya ikincisi ve Selma Canlı Dünya üçüncüsü oldu.

Şampiyonanın son gününde Türkiye 1 Altın ve 3 Gümüş Madalya daha kazandı. Böylece İşitme Engelliler Dünya Şampiyonasına ikişer takımla katılan Rusya ve Venezuela’nın ardından, Türkiye toplamda 2 Altın, 5 Gümüş ve 5 Bronz Madalya ile Genel Klasmanda dünya üçüncüsü oldu. Yapılan Dünya şampiyonası sonucu Dünya üçüncüsü olan Akhisar Belediyespor Kulübü sporcusu İbrahim Atamer kendi gurubunda birinci Kore, ikinciRusya ve üçüncü Türkiye’den sporcumuz İbrahim Atamer üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret eden sporcu verilen desteklerden dolayı teşekkür ederek alınan başarıyı takdim etti. Ziyarette Akhisar Belediyespor Kulübü ve milli antrenör Hüseyin Yüksel, Ulusal hakem Tebernuş Topaktaş ve başkan yardımcıları da bulundu.

Kulüp antrenörü Hüseyin Yüksel yaptığı açıklamada “İbrahim Atamer 2013 yılında yapılacak olan Deaf Olimpiyatlarına hazırlıklarına başlamıştır. 2013 yılında Bulgaristan’da yapılacak olan Deaf Olimpiyatlarına karılarak başarılı sonuç almamız için gayret edecegiz. Aynı zamanda kulübümüz bünyesinde maçlara hazırlanan sporcularımızın yaptıkları başarılara yenilerini eklemek için çakışmaktayız ve sporcumuz İbrahim Atamer bu akşam Ankara’ya yola çıkacaktır. Venezuelleya katılarak derece yapan milli takım sporcuları Yarın Spor bakanımızın makamına çıkacaklar ve ödüllerini alacaklardır” dedi.

Akhisar’ın spor alanında son yıllarda çıtayı yükselttiğine dikkat çeken Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı “Futbol, Basketbol, Taekwondo, Güreş ve daha bir çok spor dalında kentimiz başarıdan başarıya koşmaktadır. Yarınımız çocuklarımız ve gençlerimizi ne kadar spora yöneltebilirsek o kadar başarıyı şimdiden yakalamış olacağımıza inanıyorum. Spor’un yanında da Belediye olarak kültürel ve sosyal faaliyetlerde de çıtayı yükselttik” dedi.

-----------------------------reklam------------------------------

-----------------------------reklam------------------------------








 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız