KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Dutlulu’ya Sevgi Seli

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, kırsal mahalle ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.

19 Ocak 2024 Saat: 19:20
Dutlulu’ya Sevgi Seli
Dutlulu’ya Sevgi Seli
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Dutlulu’ya Sevgi Seli
Haber Merkezi

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, kırsal mahalle ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda Söğütlü ve Kayganlı Mahallelerini ziyaret eden Başkan Dutlulu, mahalle halkıyla bir araya gelerek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi, yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Sürekli halkın içinde olarak vatandaşlarla birebir iletişim kuran Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, sık sık gerçekleştirdiği kırsal mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Dutlulu ve ekibi, ilk olarak Söğütlü mahallesini ziyaret ederek burada Mahalle Muhtarı Erol Akgün ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Başkan Dutlulu, mahalle sakinleriyle birlikte Cuma namazını kıldıktan sonra mahalle halkı ile çay içip sohbet etti. Ardından, Akhisar Belediyesi tarafından hayata geçirilen hayıryeri ve park hizmetlerini inceledi.

Başkan Dutlulu, daha sonrasında Kayganlı Mahallesi'ne geçerek burada da Mahalle Muhtarı Adem Akıncı ve mahalle halkının davetine katıldı.

“KÖYLERİMİZE HİZMETLERİMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK”

“Seçimden seçime değil, biz her zaman halkımızın içindeyiz” diyerek sözlerine başlayan Başkan Dutlulu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bugün Cuma namazımızı Söğütlü Mahallemizde kıldıktan sonra muhtarımız ve halkımız ile bir araya gelerek hem sohbet ettik hem de taleplerini dinledik. Köylerimize yaptığımız hizmetlerden halkımızın mutlu olması bizleri de fazlasıyla mutlu ediyor. Ardından, Kayganlı Mahalle halkımızın misafir olduk ve çay davetlerine katılarak hoş sohbetleri ile ısındık. Bizleri sevgiyle ve güzel dilekleriyle ağırlayan mahalle halkımıza ve muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Köylerimize hizmetlerimiz aralıksız devam edecek.”

Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı memnun olduklarını dile getiren mahalle muhtarları ve vatandaşlar, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Dutlulu ve ekibine teşekkür etti.








































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız