KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Ege Bölgesi Hayvancılık Bölge Toplantısı Yapıldı‏

Ege Bölgesi Hayvancılık Bölge Toplantısı Yapıldı‏

21 Eylül 2012 Saat: 22:00
Ege Bölgesi Hayvancılık Bölge Toplantısı Yapıldı‏
Ege Bölgesi Hayvancılık Bölge Toplantısı Yapıldı‏
DAYIOĞLU KASABI


Ege Bölgesi Hayvancılık Grubu Bilgi Alışveriş toplantısı Salihli ilçesinde yapıldı. Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü koordinatörlüğünde Salihlli'de düzenlenen toplantı  3 gün sürdü.

Bölgedeki il gıda tarım ve hayvancılık müdürlüklerinin gereksinim duydukları konular dikkate alınarak hazırlanan hayvancılık grubu bildirilerinin görüşüldüğü ve ev sahipliğini Manisa'nın yaptığı toplantıya Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Manisa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hasan Çebi, Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Yakup Karaman, Çanakkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Akkuş, Akhisar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Akif Şenyürek, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Prof. Dr. Veysel Ayhan, Manisa Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yüksel Duman, bildiri sunan üniversite öğretim görevlileri, Manisa, Aydın, Çanakkale, Balıkesir, Denizli, İzmir, Muğla illeri ve ilçelerinde görevli ilçe gıda tarım ve hayvancılık müdürleri, şube müdürleri, veteriner hekimler ve zooteknistler katıldılar.

Ağırlıklı gündem olarak küçükbaş hayvancılığın bu günkü durumunun değerlendirildiği toplantıda üniversite öğrenim görevlileri ve bildirimde bulunanlar tarafından küçükbaş hayvan yetiştiriciliğinin sorunları, hayvan beslemede kullanılacak alternatif yem kaynakları, hayvan yetiştiriciliğinde damızlık üretim stratejileri, küçükbaş hayvan yetiştiriciliğinde çoban problemi, buzağıların beslenmesi, hayvancılık kredileri, mısır silajı yapım teknikleri, makineli sağım tekniğindeki son gelişmeler, çiftlik hayvanlarında aşı sonrası oluşabilecek istenmeyen etkiler ve apiterapi (arı ve arı ürünleri ile tedavi) konularında sunumlar yapıldı.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız