KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

EGİFED Aylık Toplantısını Akhisar’da Yaptı

EGİFED Aylık Toplantısını Akhisar’da Yaptı

21 Ocak 2012 Saat: 15:20
EGİFED Aylık Toplantısını Akhisar’da Yaptı
EGİFED Aylık Toplantısını Akhisar’da Yaptı
DAYIOĞLU KASABI

Ege Genç İş Adamları Federasyonu (EGİFED) yeni yönetim kurulu ikinci toplantısını Akhisar’da yaptı. EGİFED’in yeni yönetim kurulu üyeliğine aynı zamanda Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu yönetim kurulu üyesi de olan Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD) Başkanı Yılmaz Çatalcalı ve Başkan vekili Ümit Rodoplu da seçildi.



Palm City Otel’de yapılan toplantıya EGİFED Başkanı Temel Aycan Şen Yönetim Kurulu üyeleri, Kenan Doğan, Mert Yavuz, Nazif Ulusoy, Sinan Bezircioğlu, Levent Akçalı, Gözde Keskin, Niyazi Eğinlioğlu, Okan Özaydın, Hüsnü Arslan, Gökay Budak, Salih Fulcun, Kemal Yaralı, Ahmet Demiraslan, Yılmaz Çatalcalı, Ümit Rodoplu, EGİFED Sekreteri Ezgi Kudar, AKGİAD Yönetim kurulu üyeleri Özkan Kalın, Ozan Ünlü, Murat Aslan, Hüsnü Erer katıldı.


EGİFED yönetim kurulu üyeleri, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler. Daha sonra EGİFED Yönetim Kurulu üyeleri Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi ile birlikte encümen salonunda bir araya geldiler. Katılımcı heyet en son gece programında Akhisar Belediyesi Meclis Salonunda yapılan Tecrübe Paylaşım Programına katıldı.



AKGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Çatalcalı yaptığı açıklamada “Bizler Akhisar Genç İş Adamları olarak Akhisar’ımızı farklı platformlarda tanıtarak yatırımcıları kentimize getirmeye çalışıyoruz. Bu bizim en önemli görevlerimizden birini oluşturmaktadır. Bugün ki toplantını kentimiz için çok iyi olduğunu düşünüyorum. Katılımcılardan Akhisar’ımıza bakışları ile ilgili çok olumlu değerlendirmeler aldık” dedi.

 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız