KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Eğitim Bir-Sen Bahar turnuvasında Yarı Finali Manisa Merkez Aldı

İlçe Temsilcilikleri arası futbol turnuvası yarı final maçları iki gurupta olmak üzere Salihli ve Akhisar’da 14 Mayıs günü yapıldı

17 Mayıs 2011 Saat: 11:46
Eğitim Bir-Sen Bahar turnuvasında Yarı Finali Manisa Merkez Aldı
Eğitim Bir-Sen Bahar turnuvasında Yarı Finali Manisa Merkez Aldı
DAYIOĞLU KASABI

Manisa Eğitim Bir-Sen Şubesinin Bahar Mevsimi etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği İlçe Temsilcilikleri arası futbol turnuvası yarı final maçları iki gurupta olmak üzere Salihli ve Akhisar’da 14 Mayıs günü yapıldı. Eleme usulü yapılan maçlarda kazanan takımlar Final maçını Manisa Merkezde yapacağı belirtildi.

Akhisar gurubu maçları (Akhisar Eğitim-Bir-Sen – Manisa merkez Eğitim-Bir-Sen olmak üzere) 2 takımın katılımı ile Akhisar  Sağlık Meslek Lisesi Halı saha tesisleri’nde, Salihli gurubu Maçları, (Sarıgöl Eğitim-Bir-Sen - Köprübaşı Eğitim-Bir-Sen  olmak üzere)  2 takımın katılımı ile Salihli Gençlik Spor Halı saha tesislerinde yapıldı.

Yarı Final maçı Akhisar Eğitim Bir Sen – Manisa merkez Eğitim-Bir-Sen temsilciliklerinin takımları arasında oynanan maçla start aldı. Takımlar sahada yerlerini alırken, Akhisar Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Rıza Bahar; “Bir kişi hangi alanda olursa olsun sporla uğraşıyorsa bu kişi enerjisini yeri geldiğinde bilgisini, deneyimini, tecrübesini, gücünü iktisatlı şekilde kullanmayı zamanı yönetmeyi başarabiliyor. Dolayısıyla spor yapan herkesin aslında iyi bir yönetici olduğunu da gönül rahatlığıyla ifade edebilirim. Bu anlamda sporu özendirerek bu tür organizasyonları artırmalıyız. Eğitimciler olarak her tür spor faaliyetlerine her zaman destek vermeliyiz” dedi. Yarı finale çıkan iki takımada başarılar dileyerek, emeği geçenlere ve bu maçta aramızda olan Ak Parti Manisa 3. Sıra Milletvekili Adayı Uğur Aydemir bey’e çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti Manisa 3. Sıra Milletvekili Adayı Uğur Aydemir; Öğretmenlerimizin ders yoğunluğu arasında hem bir araya gelmeleri hem de ilçeler arasındaki meslektaşlarıyla kaynaşmaları ve  bu vesileyle kendi aralarında diyaloglar kurarak karşılıklı güzellikleri paylaşmaları çok hoş bir olay diyerek hem bu organizasyonu  düzenleyenlere, hem katılanlara, hem de izleyicilere  teşekkür etti.

Konuşmalar ardından Ak Parti Manisa 3. Sıra Milletvekili Adayı Uğur Aydemir ile Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Rıza Bahar Yarı Final maçının başlama vuruşunu gerçekleştirerek maça start verdiler.

Manisa Eğitim Bir-Sen Şubesi tarafından Akhisar’da ilçe Temsilcilikleri arası düzenlenen yarı final maçına ilgi yoğundu.

Akhisar'da oynanan maçda şu sonuç alındı.

Akhisar Eğitim-Bir-Sen  4 – Manisa merkez Eğitim-Bir-Sen  8

Salihli’de oynanan maç da şu sonuç alındı.

Sarıgöl Eğitim-Bir-Sen    -  Köprübaşı Eğitim-Bir-Sen 

 

 








 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız