KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Eğitim Bir-Sen Basın Açıklaması

Eğitim-Bir-Sen Akhisar İlçe temsilci Başkanı Rıza Bahar, yönetim kurulu üyeleri İsmail Yalturak, Dursun Bayrak, Süleyman Erdem, Mahmut Binay ve üyelerin katılımıyla birlikte lokalde basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasını Eği

25 Mayıs 2011 Saat: 22:33
Eğitim Bir-Sen Basın Açıklaması
Eğitim Bir-Sen Basın Açıklaması
DAYIOĞLU KASABI

Eğitim-Bir-Sen  Akhisar İlçe temsilci Başkanı Rıza Bahar, yönetim kurulu  üyeleri İsmail Yalturak, Dursun Bayrak, Süleyman Erdem, Mahmut Binay ve üyelerin katılımıyla birlikte lokalde basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasını Eğitim-Bir-Sen Akhisar Temsilci başkanı Rıza Bahar okudu.

 

Eğitim-Bir-Sen  Akhisar İlçe temsilci Başkanı Rıza Bahar’ın okuduğu basın açıklamasının tam metni:

 

EĞİTİM SENDİKALARI MUTABAKAT İMZALADI HEM YETKİLİ HEM DE ETKİLİ SENDİKAYIZ YETKİ EĞİTİM BİR-SEN’DE

 

Akhisar Eğitim Bir Sen ilçe Başkanı Rıza BAHAR , yönetim kurulu ve üyeleri ile birlikte Sendika binasında Eğitim İş kolu Sendikaları arasında  16.05.2011 tarihinde  imzalanan Mutabakat Metni ile ilgili olarak Basın açıklaması yaptı. Her yıl Mayıs ayı içerisinde sendikalı üye sayılarının tespitinin yapıldığı mutabakat metni neticesinde Akhisar ve Manisa’da en büyük sendika olarak bu yıl ‘’YETKİLİ’’ olmanın sevincini,sizlerle ve değerli kamuoyuyla paylaşmak üzere buradayız. Yönetim Kurulum ve Eğitim-Bir-Sen ailesi adına katılımlarınızdan dolayı hepinize  teşekkür ediyor ve siz değerli dava arkadaşlarımı saygıyla selamlıyorum. Ayrıca siz değerli basın mensuplarına da katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz, safalar getirdiniz, onur verdiniz.

 

 Değerli dava arkadaşlarım;Hepinizin bildiği gibi 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunu gereği Eğitim ve Bilim İş görenleri sendikaları kolunda her yıl mayıs ayında mutabakat metinleri ilçe ve illerde imzalanıyor.İlçemizde de 16.05.2011 saat 16:30 da Eğitim Sendikaları İlçe Temsilcileri   İlçe  Milli Eğitim Şube Müdürü Cafer TETİK başkanlığında toplanan kurul Sendikaların üye sayılarını inceleyerek imza altına aldı.Yapılan toplantı sonunda imza altına alınan  mutabakat metnindeki üye sayıları  şöyle oluştu:

 

EĞİTİM BİR-SEN      :   384 ,

TÜRK EĞİTİM-SEN        :   275,

EĞİTİM SEN :   187,

EĞİTİM İŞ :   127,

ÖZGÜR-SEN  :   3,

ANADOLU EĞT.SEN :   1,

TEK-SEN     :   1

 

Sonuç itibariyle Eğitim İş Kolunda yetki Eğitim Bir-Sen’in oldu.

Akhisar Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Rıza BAHAR; İlçemizde 384 ,İlimizde de 3507 üyemiz ile

HEM YETKİLİ HEM DE ETKİLİ SENDİKAYIZ  ve inşallah Türkiye Genelinde de yetkiyi alacağız dedi.

 

Eğitim Bir Sen olarak bizler her zaman sendikacılığa hizmet sendikacılığı olarak baktık.Dün olduğu gibi bugünde üyelerimizin hep yanlarında olduk olmaya da devam edeceğiz.Bizim için sendikacılık;üyelerinin sosyal ve özlük haklarının korunması,eğitim-öğretim alanında kalite çıtasının yükseltilmesi ve Ülkemizin tam demokratik bir yapıya kavuşması için örgütlü mücadele anlamına gelmektedir.Bütün bunların gereği olarak da üyelerimizin özlük haklarını koruma anlamında gerek idare ile gerekse bakanlık boyutunda mücadele verdik.İdarenin ya da bakanlığın sorunlara somut çözümler üretmemesi durumunda ise hukuksal mücadele yolunu seçtik ve bir çok dava kazandık.

 

Sendikamız; üye ve ülkesini eksene alarak hak ve özgürlük mücadelesi veren, iyilikleri artırma ve kötülükleri engellemenin izdüşümü olarak anlayan bir misyonu temsil ediyor. Mahşeri cümbüşçülerin, Silivri müdavimlerinin sivil ırgatlığına soyunmayı sendikacılıkla asla bağdaştıramaz” dedi.

          

 TÜRKİYE ÖZGÜRLEŞMEDİKÇE EMEĞİN ve ALIN TERİNİN HİÇBİR DEĞERİ OLAMAYACAKTIR

BAHAR

 

Saygıdeğer arkadaşlarım;Türkiye özgürleşmedikçe, emeğin ve alın terinin hiçbir değerinin olmayacağını, demokrasi kurumsallaşmadıkça ve korku tünelinden çıkmadıkça kısmi kazanımların bir anlam ifade etmeyeceğini belirtti ve  yetkinin verdiği sorumlulukla tüm eğitim çalışanlarının sorunlarının takipçisi olacaklarını söyledi.

 

Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Rıza BAHAR ; Mayıs 2011 Mutabakatı sonunda ilçemizde ve İlimizde yetkiyi aldığımız için mücadelemizde bizi yalnız bırakmayan ve emeği geçen tüm üyelerimize, İşyeri Temsilcilerimize,Delegelerimize,Yönetim kurulu üyelerime ve her biri için kardeşlik şuuruyla gönlümüzde muhabbet filizlendirdiğimiz tüm aziz dava arkadaşlarıma bir kez daha en kalbi duygularla şükran ve minnetlerimi sunuyorum.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız