KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Eğitim Bir-Sen İl Futbol Turnuvası Başladı

İlçe Temsilcilikleri arası futbol turnuvası, fikstüre uygun olarak iki gurupta olmak üzere Salihli ve Akhisar’da dün yapıldı.

1 Mayıs 2011 Saat: 18:04
Eğitim Bir-Sen İl Futbol Turnuvası Başladı
Eğitim Bir-Sen İl Futbol Turnuvası Başladı
DAYIOĞLU KASABI

Manisa Eğitim Bir-Sen Şubesinin Bahar Mevsimi etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği İlçe Temsilcilikleri arası  futbol turnuvası, fikstüre uygun olarak iki gurupta olmak üzere Salihli ve Akhisar’da dün yapıldı. Eleme usulü yapılan maçlarda kazanan takımlar Yarı final ve Final maçlarını Manisa Merkezde yapacakları bildirildi.

Akhisar gurubu maçları (Akhisar Eğitim-Bir-Sen – Turgutlu Eğitim-Bir-Sen, Manisa merkez Eğitim-Bir-Sen - Kırkağaç Eğitim - Bir-Sen olmak üzere) 4 takımın katılımı ile Akhisar’da Sağlık Meslek Lisesi Fatih Halı saha tesisleri’nde, Salihli gurubu Maçları, (Sarıgöl Eğitim-Bir-Sen, Demirci Eğitim-Bir-Sen, Salihli Eğitim-Bir-Sen, Köprübaşı Eğitim-Bir-Sen  olmak üzere) 4 takımın katılımı ile Salihli Gençlik Spor Sahası Halı saha tesislerinde yapıldı.

Turnuvanın ilk maçı Akhisar Eğitim Bir Sen – Turgutlu Eğitim Bir Sen İlçe Temsilciliği takımları arasında oynanan maçla start aldı.Takımlar sahada yerlerini alırken,

Akhisar Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Rıza Bahar, turnuvaya katılan takımlara başarılar dileyerek ve emeği geçenlere teşekkür etti. Bu tür organizasyonların İlçe Temsilcilikleri  arası rekabeti, dayanışmayı, birlik ve beraberlik duygusunu geliştirdiğini belirtti.

Akhisar İlçe Başkanı Bahar yaptığı açıklamada “Programının çok yoğun olmasına rağmen bizlere zaman ayırıp Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcilikleri arası Bahar Mevsimi etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen  futbol turnuvasının Başlama vuruşunu  yapan sayın Valimiz Celalettin Güvenç’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Turnuvanın başlama vuruşunu yapan Manisa Valisi Celalettin Güvenç; Öğretmenler arasında dostlukların pekiştiğini, kardeşliklerin  ve dayanışmanın güçlenmesi amacıyla düzenlenen Futbol turnuvasına katılan ve izleyenlere teşekkür etti. Maçların centilmenlik içerisinde Çekişmeli geçeceğine inandığını, final maçlarının Manisa’da yapılmasına da sevindiğini vurgulayarak, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Akhisar'da oynanan maçlarda şu sonuçlar alındı; Akhisar Eğitim-Bir-Sen  : 3 – Turgutlu Eğitim-Bir-Sen 2

Manisa merkez Eğitim-Bir-Sen   3 - Kırkağaç Eğitim-Bir-Sen 1

Salihli’de oynanan maçlarda şu sonuçlar alındı.

Sarıgöl Eğitim-Bir-Sen  9   -  Demirci Eğitim-Bir-Sen  6

Salihli Eğitim-Bir-Sen  1   -  Köprübaşı Eğitim-Bir-Sen  4


MANİSA Eğitim Bir-Sen Şubesi tarafından Akhisar’da düzenlenen ilçe Temsilcilikleri arası düzenlenen turnuvaya ilgi yoğundu.

 












 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız