KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Emin Demirci, Ticaret Borsası Başkanlığına adaylığını açıkladı

Emin Demirci, Ticaret Borsası Başkanlığına adaylığını açıkladı

22 Ocak 2013 Saat: 22:09
Emin Demirci, Ticaret Borsası Başkanlığına adaylığını açıkladı
Emin Demirci, Ticaret Borsası Başkanlığına adaylığını açıkladı
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Emin Demirci, Borsa başkanlığına adaylığını, Borsa toplantı salonunda saat 16.30’da adaylığını açıkladı.
Akhisar Ticaret Borsa başkanı Emin Demirci ve arkadaşları Tuncay Bilen, Alper Alhat, Şerafettin Alkın, Ali Bulanık, İbrahim Arslan, Mustafa Yıldırım ve İsmail Çoker ile birlikte toplantı salonunda adaylığını açıkladı. Basına açıklama yapan Emin Demirci şunları söyledi.
Demirci;” 5174 sayılı Türkiye Odalar Borsalar Birliği kanunun 84. Maddesi gereğince Ekim ayında başlayıp Kasım ayında tamamlanması gereken oda ve borsaların organ seçimlerinin 2013 yılının Şubat ayında başlayıp Mart ayında tamamlanması şeklinde Bakanlar Kurulu kararı 04.06.2012 tarih 2012/3237 sayılı resmi gazetede yayınlanmıştır.
Borsamızda meslek komiteleri mevcut olmayıp, 14 Ocakta İlçe seçim kuruluna yapılan müracaat neticesinde Akhisar Ticaret Borsası Meclis asil ve Yedek üye seçimi 17 Şubat 2013 Pazar günü saat 09.00-17.00 saatleri arasında Borsamız hizmet binasında gerçekleştirilecektir. Seçmen listeleri ve diğer hususlar borsamız ilan panosunda, yerel gazetede ilan edilmiş ve Belediye hoparlöründen anons edilmiştir. Ayrıca üyelerimize ait bilgilere Borsamız internet sitesinden ulaşıla bilir. Bizim dileğimiz bu seçimlerin şeffaf, adil ve demokratik olmasıdır. Bu konuda tarafsızlık ilkemiz esastır ve Yönetimimiz ve Borsa personelimiz en iyi şekilde hizmet vermeye hazırdır.
Biz Yönetim olarak tekrar göreve talibiz eğer üyelerimiz bu görevi bize tekrar verirse Akhisar’da bir pirina fabrikası, lisanslı depoculuk tesisi ve ayrıca şu an proje onay aşamasında olan sofralık zeytin işletmelerinin atık sularını arıtmak için arıtma tesisi yapımı için çalışacağız. Akhisar’ımızın zeytin varlığını ve tüm güzelliklerini tanıtmak amaçlı düzenlediğimiz ve meyvelerini almaya başladığımız “ Zeytin Hasat Şenliklerimizin organizasyonlarına devam edeceğiz. Borsa Yönetimine talip olmayı düşünen diğer arkadaşlara da başarılar diler, seçimin, başta şehrimiz olmak üzere ülkemiz ve milletimize hayırlı olmasını dileriz” dedi.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız