KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Engelli Ama Türkiye Birincisi

Engelli Ama Türkiye Birincisi

31 Mayıs 2012 Saat: 17:22
Engelli Ama Türkiye Birincisi
Engelli Ama Türkiye Birincisi
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde koruma altında bulunan Levent Umdu Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmalarda Bin 500 metrelik koşu yarışında Türkiye birincisi oldu

Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimizde bakım ve koruma altında bulunan engelli Levent Umdu ilk olarak Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından 16-18 Eylül 2011 tarihleri arasında Trabzon ilinde düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Atletizm Şampiyonasında Bin 500 metre yarışlarında 5 dakika 58 saniyelik derecesi ile Türkiye 2. si olmuş idi.

Bu dereceden sonra Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde Kuruluş Müdür Yardımcısı Vekili olarak görev yapmakta olan, Beden Eğitimi Öğretmeni Recep Sarıavcı Başkanlığında, kurumun Beden Eğitimi Öğretmenleri Volkan Ateş, Cavide Ubuz ve Arif Bayer eşliğinde yoğun bir antrenman programı ile gerek kuruma, gerekse ilçedeki muhtelif spor tesislerinde müsabakalara hazırlanan Levent Umdu, bu yıl da Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından 25-27 Mayıs tarihleri arasında Çorum ilinde düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Atletizm Şampiyonasında 1500 metre yarışlarında Akhisar Belediyespor adına yarışarak 5 dakika. 40 saniyelik derecesiyle 17-18-19 yaş grubunda Türkiye birincisi oldu.

Kuruluş Müdürü Bekir Bozkurt yaptığı açıklamada “Bundan sonraki süreçteki hedeflerimiz; çalışmalarımızı daha yoğun ve düzenli bir antrenman programı eşliğinde arttırarak devam ettirip, şu andaki derecemizi daha da geliştirerek Türkiye Özel Sporcular Federasyonuna engellimiz Levent Umdu’ yu Milli Atlet olarak kazandırmaktır. Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi olarak Akhisar Belediye Spor Kulübü adına katıldığımız Masa Tenisi, Atletizm, Futbol müsabakalarında kazandığımız başarıları önümüzdeki dönemlerde de arttırarak devam ettirmeyi ümit ediyoruz. Bu anlamda bizlere çeşitli branşlarda bu başarıların elde edilmesinde bu güne kadar desteğini esirgemeyen Akhisar Belediyesine de sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız