KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Engelliler Haftası Yürüyüş İle Başladı!

Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen 10-16 Mayıs Engelliler haftası yürüyüşüyle başladı.

10 Mayıs 2011 Saat: 19:10
Engelliler Haftası Yürüyüş İle Başladı!
Engelliler Haftası Yürüyüş İle Başladı!
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Kaymakamlığı İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen 10-16 Mayıs Engelliler haftası yürüyüşüyle başladı. Sabah saat 10:00'da Misak-ı Milli Ali Şefik İlköğretim Okulu önünde başlayan yürüyüş Milli Egemenlik Meydanında Atatürk anıtına çelen koyma töreninden sonra Akhisar'daki tüm rehabilitasyon merkezleri öğrencilerinin bir yıl içinde kendi imkanlarıyla yaptıkları çalışmaları gün yüzüne çıkarmak amaçlı Görsel Sanatlar karma Sergisi Belediye Sanat Galeri Merkezinde açılışı yapıldı. Görsel Sanatlar Karma Sergisi Belediye Başkanı Salih Hızlı, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Aydın, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Suudi Arslan ile beraber açılış kurdelesini kestiler.

 Sunuculuğunu Cavide Obuz’un yaptığı Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören Akhisar Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Suudi Arslan Atatürk Anıtına çelenk koydu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Suudi Arslan yaptı. Suudi Arslan;” 10-16 Mayıs Engelliler haftasını olarak her yıl kutlanmaktadır. 3 yıl öncesine kadar bu haftamız kutlanıyordu ama bu günkü gibi değildi. Sosyal Hizmetler olarak bunu biraz daha genişleterek ve çocuklarımızın, engellilerimizin sorunlarını bütün topluma yansıtan bunun cabası içine girdik. Çocuklarımızın evde ve perde  arkasında kalmasını istemiyoruz. Çocuklarımız dünyanın en güzel insanlarıdır. Bu insanların gün yüzüne çıkması gerekmektedir. Biz de bu tür organizasyonları yapıyoruz. Akhisar Sosyal Hizmetler ilçe Müdürü ve Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi müdürlüğü koordinesinde engelliler haftası programını hazırladık. Biz bu gün yürüyüş yapıyoruz, toplu olarak biz bu ailelerin yanındayız., SHÇEK olarak  diyoruz ki, ister SHÇEK’e bağlı olsun, ister bağlı olmasın bütün engelliler, SHÇEK’in ailesidir diyoruz. Bu gün bu yürüyüşümüzle kendimizi ifade ettik, kendimizi ifade ediyoruz katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 Sergiye Akhisar Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneği, Bizim Çocuklarımız, Sevgieli Özel Rehabilitasyon Merkezi, Özel Genç Başak Rehabilitasyon Merkezi, Aksek Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Merkezi, Özel Bizim Çocuklar Rehabilitasyon Merkezi, ABZED yöneticileri, öğretmenleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.





























































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız