KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Erol Boşnak, ATSO Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Erol Boşnak, ATSO Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

15 Ocak 2013 Saat: 11:41
Erol Boşnak, ATSO Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Erol Boşnak, ATSO Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)  Başkan Yardımcısı Erol Boşnak, 9 Şubat 2013 tarihinde yapılacak seçimlerde aday olacağını açıkladı.

Erol Boşnak, yaptığı yazılı açıklamada” Değerli Katılımcılar, Değerli Basın beni kırmayarak buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Bildiğiniz gibi Akhisar Ticaret ve sanayi Odası 2200 üyesi, 10 Meslek gurubu ile Akhisar’ın en büyük Sivil Toplum Kuruluşudur. Akhisar’ın tüccar, işadamı ve sanayicilerin birlikte yer aldığı dinamik, bir yapıya sahip olan kurumumuzun Şubat-Mart aylarında organ seçimleri yapılacaktır. Bu seçimlere tüm üyelerimizin duyarlı olması ve seçilecek olan temsilciler konusunda seçici davranmaları gerekmektedir. Bu konuda gereken hassasiyetin gösterileceğine inanıyorum.

Değerli arkadaşlar; uzun bir süredir odamızın yönetim kurulunda görev yapıyorum. Bu süre içerisinde başarılı çalışmalara imza attığımıza inanıyorum. Her iş yapma sürecinde olduğu gibi, çeşitli nedenler ile yetemediğimiz, eksik kalan yönlerimizde olmuştur. Bu süreç içerisinde oda çalışmalarında yetkinleştiğimize üyelerimizi personelimizi, iyi tanıdığımıza inanıyorum. Mevzuatına kısaca kuruma vakıf olduğuma inanıyorum. Bu inanç ve anlayışla arkadaşlarımızla birlikte Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasının yönetmek için Meclise adayız. Seçilecek olan yeni meclis Bana yönetim kurulu başkanlığını tevdi ederse bu görevi yapmaya talibim.

Ben Birlikte hareket eden, katılımcı arkadaşların sözcüsüyüm. İlkemiz kolektif çalışma ve istişaredir. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası şehrimizin gelişmesinde Amiral gemisi yapmak, Tüm kurumlarla ve iş dünyası ile daha barışık bir Oda oluşturmak bizim hayalimizdir. Bu seçimlerde bu hayalin gerçek olacağına inanıyorum.


Akhisar Ticaret Odası Baskan Erol Boşnak... 




 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız