KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Erzurumlular Derneğini Ziyaret Ettiler

Erzurumlular Derneğini Ziyaret Ettiler

6 Mayıs 2012 Saat: 14:30
Erzurumlular Derneğini Ziyaret Ettiler
Erzurumlular Derneğini Ziyaret Ettiler
DAYIOĞLU KASABI


 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Belediye başkanı Salih Hızlı ve AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ve yönetim kurulu üyeleri Akhisar Erzurumlular ve Erzurum'u Sevenler, Kültür, Sosyal Yardımlaşma Derneği (ESAV) akşam saat 22.00’de ziyaret etti. AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Belediye başkanı Salih Hızlı, başkan yardımcısı Latif Çakmak ve AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ve yönetim kurulu üyelerini, Erzurumlular Derneği Başkanı İrfan Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri kapıda karşıladı. Ziyarette Dernek başkanı İrfan Aksoy, ziyarete gelen misafirlere, Erzurum yöresine ait kuru dut, ceviz ve dut pastili ikramında bulundular.

Ziyarette konuşan Erzurumlular Derneği Başkanı İrfan Aksoy;”Çok kıymetli AK parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Belediye Başkanı Salih Hızlı ve İlçe Başkanı yönetim kurulu üyeleri, öncelikle iadeyi ziyaretinizden dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına hepinize teşekkür ediyorum ve hepiniz Derneğimize hoş geldiniz diyerek sözlerini tamamladı.

Ziyarette konuşan AK Parti İlçe başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit;” bizleri ziyaret etmenizden dolayı iadeyi ziyareti Milletvekilimiz, belediye Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte sizleri ziyaret etmekte biraz geç kaldık. Çünkü böyle bir ortamı yakalamak için geç kaldık. Biz bir bütünüz her zaman gönlümüz sizlerle beraberdir. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Ziyarette konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir;” bu gün buraya ilçe teşkilatımız, belediye başkanımızla beraber ziyaret ederek sizlerle birlikte olmak istedik. Bizlere her zaman destek verdiniz ve desteğinizi sürdürdünüz. Sizler kongrede ve daha sonraki süreçte başkanımızı ve yönetimimizi yalnız bırakmadınız, bundan dolayı da ben sizlere teşekkür ediyorum. Ankara’da, hükümetimizle, Belediyemizle halkımıza, milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.

Kangren haline gelen sigara fabrikasını bölerek özelleştirme yoluna gittik.

Milletvekili Uğur Aydemir;” Kangren haline gelen sigara Fabrikasını bölerek özelleştirme yoluna gittik. İhaleye çıkıyoruz ve 204 dönüm araziyi de Celal Bayar Üniversitesine (CBÜ) tahsis edeceğiz. 204 dönüm arazi üzerine Akhisarlıların ve bizlerin beklediği uygun  görülen Fakülteyi Akhisar’ımıza kazandıracağız” dedi

Gördük Barajı 2013 yılında ihaleye çıkacak

Milletvekili Uğur Aydemir;” Bizim bir de baraj sözümüz vardı. Gördük barajımızı yapmak istiyoruz. Temmuz ayında bunun da planlaması bitecek ve zemin etüdü çalışmaları yapılacak. Planlamadan sonra da ihale süreci başlayacak. 2013 yılında da ihale aşamasına da çıkacağız” dedi.

Çevre yolu kısa sürede bitecek

Milletvekili Uğur Aydemir;” Akhisar’ı ikiye bölen Devlet Demir Yolları ve Devlet Karayolunu şehrimizin dışına deplase yapacağız. İlçemizi bir bütünlük haline getireceğiz. Kış aylarında 45-50 bin araç, yaz aylarında yaklaşık 85-90 bin araç ilçemiz içinden geçiyor, çevre yolun yapılmasıyla bu araçları ilçemizin dışından geçireceğiz. Tabi ki bunlar Akhisar’ımız için çok önemlidir. Hep birlikte başarırsak Akhisar’ımız rahatlayacak” dedi.

Çok çetin bir kış geçirdik

Milletvekili Uğur Aydemir;” çok çetin bir kış geçirdik ve Türkiye’de bir çok yol bozulmuş durumdadır. Bu çok çetin geçen kış ayı Akhisar’ımızın da yollarını vurdu. Kullandığınız bozuk yolları Belediyemize bildirin, belediyeniz bu yaz bu yolları yaparak Akhisar bir şantiye ilçe olarak çalışmalarını sürdürecektir” dedi.

Fen Lisemize arsamızı temin ettik

Milletvekili Uğur Aydemir;” CBÜ Tütün Eksperliğinin arkasında, belediyemiz eğitime tam destek kampanyası çerçevesinde belediyemiz bir arsa alarak Milli Eğitime bağışladı. Akhisarlılarımızın daha rahat ve daha fiziki şartları olan bir yerde Fen Lisemizi yaparak çocuklarımızın eğitim ve öğretimini sağlayacağız. Bu senede Devlet Hastanesi Mustafa Kirazoğlu sağlık Kompleksi ek binamızı Akhisarlıların hizmetine sunmayı amaçlıyoruz. Akhisar’a ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. Sportif alanda da Akhisar’ımız Bank Asya L1. Lig’inde Süper lig’e çıkma mücadelesi veriyor. İnşallah çıkacağız. Bizleri bu akşam burada en güzel bir şekilde ağırladığınızdan dolay sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

------

------







 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız