KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Esnaf Kefalet Kooperatifi Yeni Yönetimine Ziyaret

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’den Esnaf Kefalet Kooperatifi Yeni Yönetimine Ziyaret

26 Mayıs 2012 Saat: 12:21
Esnaf Kefalet Kooperatifi Yeni Yönetimine Ziyaret
Esnaf Kefalet Kooperatifi Yeni Yönetimine Ziyaret
DAYIOĞLU KASABI

 

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ilçe başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 18 Mart’ta Genel Kurulda 4.cü kez seçilen Akhisar S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkan ve yönetim kurulunu ziyaret ederek tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

Ziyarette konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir “Öncelikle yeni yönetiminize hayırlı olsun diyorum, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi başkanımıza teşekkür ediyorum beni Ankara’da sık arıyor ve bizde hizmet için orada bulunuyoruz. Öncelikle Akhisar’ımızı rahatlatmak için ve sorunlarını çözmek ve Akhisar’ımızdaki esnafımız rahatlarsa bizde o kadar memnun oluyoruz. Biz hükümet olarak Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatiflerine büyük destek sağlıyoruz, esnaflarımıza büyük destek veriyoruz. Şahsım olarak tüm Manisamızdaki tüm Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatiflerimizin kongrelerine katıldım. Elimden geldiği kadarda destek olmaya çalışıyorum. Biz hükümet olarak esnaf kredilerimizde % 5 lik çok cüzü faizlerle kredileri halkımıza veriyoruz. Bugüne kadar esnaflarımızın kredi cevaplarına ret cevabı vermiyoruz. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi gelen tüm vatandaşlarımızı memnun bir şekilde yolluyoruz, biz hükümete gelmeden önce faiz oranları % 20 ye varıyordu, ama şimdi esnafımız rahatlamak içinde elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Bugünkü ziyaretimiz nezaket ziyaretimizde başta başkanımız olmak üzere yönetim kurulunuzda tebrik ediyorum dedi.

 

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi Başkanı Hasan Genli” Bizi kırmayıp ziyaretimize gelen vekilimize ve Ak Parti İlçe teşkilatına çok teşekkür ediyorum.

 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız