KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Esnaf Odaları Özel Doğuş’a Emanet

Esnaf Odaları Özel Doğuş’a Emanet

13 Ocak 2012 Saat: 19:19
Esnaf Odaları Özel Doğuş’a Emanet
Esnaf Odaları Özel Doğuş’a Emanet
DAYIOĞLU KASABI


Akhisar Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ruşen Üren, Akhisar Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Akhisar Lokantacılar ve Köfteciler Odası Başkanı Adem Duman, Esnaf Odaları toplantı salonunda, Özel Doğuş Hastanesi ile protokol yaparak oda çalışanlarına ve üyeleriyle Sağlık hizmeti için imza attılar.


Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzm. Dr. Hasan Yıldız;” 3 Esnaf odamız Başkanı ile üyeleri için hastanemizle protokol imzaladık. Hizmet kalitemizi arttırmak içinde gelecek için planladığımız binamızı büyütmek ve branş sayımızı arttırmak var. Akhisarlılara inşallah daha iyi hizmet vermeye çalışacağız. Esnaf oda başkanlarımızın bize göstermiş olduğu güvenden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


Akhisar Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ruşen Üren;” Bizde bu protokolün yapılmasına sebep ve katkıda bulunan Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, Uzm. Dr. Hasan Yıldız bizlere çok yardımcı oldu. Üyelerimizin menfaatlerini ön plana çıkarmaktı, Üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda bu protokolü yaptık. Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası ve Esnaf odaları üyelerine hayırlı uğurlu olsun diyerek sözlerini tamamladı.


Akhisar Lokantacılar ve Köfteciler Odası Başkanı Adem Duman;” üyelerimizi her iki hastaneye gittiğinde onlara tanınacak bu imkanları, bizlerde faydalanması için indirimlerden yararlanması bu protokolü uygun gördük ve imza altına aldık ve hayırlı olsun diyorum” dedi.
Akhisar Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Zekeriya Açıkgöz;” Üyelerimizin menfaatleri için bu protokolü imzaladık, hayırlı olsun “ dedi.

-----

-----

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız